Fenomen dizi “Behzat Ç.” nin yeniden başlayacağı iddia ediliyor!

4 sezon boyunca Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı ve Emrah Serbes’in romanlarına dayanan “Behzat Ç.” dizisinin yeniden çekileceği iddia edildi. Ancak "Behzat Ç: Çekiç ve Gül" adlı romanından uyarlanacağı iddia edilen yeni seride, Behzat Ç’yi Erdal Beşikçioğlu oynamayacak!

MEDYA 06.03.2021, 15:38
Fenomen dizi “Behzat Ç.” nin yeniden başlayacağı iddia ediliyor!

2010 yılında yayına başladığından bu yana ilgiyle takip edilen, yayınlandığı üç sezonun ardından 2019’da dijital platformda bir sezon yeniden çekilen “Behzat Ç.” dizisi, iddiaya göre yeniden çekiliyor. “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm”  ve “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” adında iki tane de filmi bulunan başarılı proje, bu kez yeni bir hikaye ve yeni oyuncularla çekilecek.

Her sezon başka bir oyuncu oynayacak

Yeni serinin, yazar Emrah Serbes’n kaleme aldığı Behzat Ç: Çekiç ve Gül" adlı romandan uyarlanacağı belirtilirken, “Behzat Ç” karakteri dahil diğer tüm karakterleri bambaşka isimler oynayacak. Üç sezon olarak hikayesi düşünülen yapımda,’Behzat Ç.’ karakteri için ‘James Bond’ tarzında bir karakterin yaratılması ve yeni Behzat Ç.'de her sezon farklı bir başrol oyuncusunun karakteri canlandırması bekleniyor. Dizinin cast çalışmaları sürerken, başrolde kimin oynayacağı ise belirsiz.

İkinci sezonu iptal olmuştu

2010 yılında yayına başlayan ve üç sezon süren “Behzat Ç.” dizisi için, “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm”  ve “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” adlı filmler de çekilmişti. Projede  ‘Behzat’ karakterini usta tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu canlandırmıştı. Diğer rollerde ise Fatih Artman, Seda Bakan, İnanç Konukçu, Berke Üzrek ve Berkan Şal rol almıştı. 2019 yılında bir dijital platformda yayınlanmak üzere yeniden başlayan “Behzat Ç.” dizisi, 9 bölümlük bir sezon yapmıştı. İkinci sezonu da yapılması planlanan dizi, yaşanan bazı sorunlardan dolayı iptal edilmişti.

Yorumlar (0)