Ersan Şen, cumhurbaşkanı adaylığını mı düşünüyor? Yeşil ışık...

Halk TV’nin canlı yayına konuk olan hukuk profesörü Ersan Şen, “Cumhurbaşkanlığına aday olacak mısınız?” sorusuna, “Olabilirim. Ben daha iyisini yaparım” dedi. 

MEDYA 28.09.2022, 17:02 Hanife
Ersan Şen, cumhurbaşkanı adaylığını mı düşünüyor? Yeşil ışık...

2023 seçimlerine az bir süre kala altılı masanın ortak adayı hala belirsizliğini koruyor. Cumhur İttifakı’nın adayı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklandı. 6 muhalefet partisinin hangi aday üzerinde uzlaşacağı merakla beklenirken, bu süreçte hukuk profesörü Ersan Şen’den sürpriz bir çıkış geldi. 

“Halk götürürse, o yere elbette gideriz”

Halk TV’nin canlı yayına konuk olan Ersan Şen, “Cumhurbaşkanlığına aday olacak mısınız?” sorusuna yeşil ışık yaktı. Belli bir kesim tarafından, aday olması için kendisine yoğun baskı yapıldığını dile getiren Ersan Şen, “Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin ciddi bir görüşmem olmadı. Ancak şunu söyleyebilirim, ben hiçbir şeyden çekinmem. Öyle bir karakterim yok. Kendimi de aşağıda görmem. Neşet Ertaş’ın dediği gibi, ‘Halk seni bir yere götürür, o yerden de alır.’ Halk götürürse, o yere elbette gideriz. Elbette aday olabilirim. Daha iyisini de yaparım, onu da söyleyeyim. Ben Türkiye’nin değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)