Emre Kınay, “Ramo” dizisinde rol alacak!

Son olarak reyting kurbanı olan “Bir Annenin Günahı” dizisinde görünen başarılı oyuncu Emre Kınay, ilgiyle izleyem “Ramo” dizisinin kadrosuna katıldı. Kınay dizide, hapishanede olan sürpriz bir karaktere hayat verecek.

MEDYA 08.02.2021, 16:36
Emre Kınay, “Ramo” dizisinde rol alacak!

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ve ilgiyle izlenen “Ramo” dizisine sürpriz bir isim katıldı. Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın gerçekleştirdiği dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak ve Devrim Özkan gibi isimler yer alıyor.

Emre Kınay’ın canlandıracağı karakter, merakla bekleniyor.

Dizinin kadrosuna,  ekranda son olarak reyting kurbanı olan “Bir Annenin Günahı” dizisinde rol alan ve “Kırmızı Oda” dizisine de konuk olan Emre Kınay katıldı. Kurduğu ”Duru Tiyatro” ile bir çok başarılı oyuna imza atan Kınay; “İki Aile”, “Yılan Hikayesi”, “Güneşi Beklerken” ve “Güneşin Kızları” gibi dizilerde de yer almıştı.

Emre Kınay, dizinin en son yayınlanan bölüm ön izlemesinde ortaya çıktı. Kınay’ın Nasıl bir karaktere hayat vereceği belirsizken, ön izlemede Kınay’ın hapise düşen Ramo’nun yanında bir şeyler söylediği görülüyor. Emre Kınay’ın canlandıracağı karakterin, dizide nasıl bir denge kuracağı ise merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)