Emin Oğuz Çelebi ve Can Güneş, “Anlasana” şarkısıyla geldiler!

Kahkaha dolu anlar geçirten “Çok Güzel Hareketler 2” oyuncularından Emin Oğuz Çelebi ile, dijital platformda yayınlanan “Gibi” dizisinde rol alan Can Güneş, bu kez müzikte hünerlerini gösterdiler. İkili, yeni şarkıları “Anlasana” yı yayınladılar!

MEDYA 01.02.2021, 11:38 01.02.2021, 16:28
Emin Oğuz Çelebi ve Can Güneş, “Anlasana” şarkısıyla geldiler!

Oyunculuktaki başarılarının ardından, bu kez müzikte de kalitelerini gösterdiler. Pazar akşamları ekrana gelen “Çok Güzel Hareketler 2” nin altyapı ekibinden sevilen oyuncu Emin Oğuz Çelebi ile dijital platform Exxen’de yayınlanan ve Feyyaz Yiğit’in başrolünde oynadığı “Gibi” dizisinde oynayan Can Güneş, “Anlasana” adında bir ‘single’ çalışmasına imza attılar.

İsmail Tunçbilek’ten destek geldi

Çok yakın iki arkadaş olan Emin Oğuz Çelebi ve Can Güneş, oyunculuğun yanına müzikal olarak da çalışmalar eklediler. BKM Mutfak Yapım etiketiyle yayınlanan “Anlasana” şarkısı, dijital olarak platformlarda yerini aldı. Müzik listelerinde zirveye oturması düşünülen şarkının düzenlemesi ise, Azel Bert’e ait.

Rap türündeki şarkının klibi de yakın zamanda yayınlandı. Klibin yönetmenliğini Can Kaytaz üstlendi. Şarkıya ayrıca üstad bir isimden de destek geldi. Bağlama üstadlarından İsmail Tunçbilek, Emin Oğuz Çelebi ile Can Güneş'e bağlamasıyla eşlik etti.

Yorumlar (2)
Türkan 3 yıl önce
Yaaa gerçekden cooook mutlu oldum bu şarkı çıkdığında hakını almayacak diye kormuşdum amma hakkını aldı tes be
F. Mehmet Güner 3 yıl önce
Tebriklerrrrr başarılarınızın devamını bekliyoruzzzz zzz