Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisine Nilperi Şahinkaya da dahil oldu!

Bir klinikte çıkarken görüntülenen başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya, yaz ayıalrında da çalışacağını belirtti. Şu sıra Yasak Elma dizisinde rol alan Şahinkaya, yazın Cem Yılmaz’ın yeni projesin ‘Erşan Kuneri’ de rol alacak. Dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Merev Dizdar ve Çağlar Çorumlu gibi oyuncular da var. 

MEDYA 19.04.2021, 16:42 20.04.2021, 10:46
Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisine Nilperi Şahinkaya da dahil oldu!

Şu sıralar ‘Yasak Elma’ dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle izleyicilerle buluşan başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya, bir klinikten çıkarken görüntülendi. Salgın nedeniyle ozon tedavisi yaptırdığını söyleyen Şahinkaya, yazın tatil yapmayacağını söyledi. Aynı zamanda daha önce Uraz Kaygılaroğlu ve daha sonra Kerem Bürsin ile partner oldukları ‘Aynen Aynen’ dizisiyle de izleyici karşısına çıkan Şahinkaya, yazın başka bir projenin çekimlerine başlayacaklarını söyledi.



Yaz aylarını sette geçirecek

Şahinkaya, Cem Yılmaz’ın uzun zamandır beklenen ve G.O.R.A. ile Arif V 216 filmlerinde canlandırdığı ‘Erşan Kuneri’ nin hikayesini anlatan yeni projesinde  rol alacağını müjdeledi. Cem Yılmaz’ın daha önce ‘Karakomik Filmler: Kaçamak’ filminde rol alan Şahinkaya, ortada dolaşan bu iddiayı da doğrulamış oldu. Yaz aylarını sette geçireceğini belirten Şahinkaya, projenin dijital platformda yayınlanacağını belirtti.



Cem Yılmaz’ın yazdığı Erşan Kuneri projesi, Erşan Kuneri’nin 1975 yılından 1978 yılına kadar olan yaşamını konu alacak.  Hızlı ve komik bir dizi olması beklenen projede ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar gibi oyuncuların da rol alacağı duyurulmuştu. 

Yorumlar (0)