Can Ozan’ın ilk albümünden sonra ilk klibini çekti!

Tekli çalışmalarının ardından ilk albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Can Ozan, ilk albümü Kapalı Perdeler’de yer alan ‘Düşman Benim’ şarkısına klip çekti. Şarkının sözü ve müziği Can Ozan’a ait.

MEDYA 05.04.2021, 17:38 06.04.2021, 11:55
Can Ozan’ın ilk albümünden sonra ilk klibini çekti!

Türk rock müziğinin yeni ismi Can Ozan, ilk albümü “Kapalı Perdeler” ile müzikseverleri selamlamıştı. İlk olarak tekli çalışmaları “Kalbimden Tenime” ve "Düşman Benim” ile müzikseverlerin karşısına çıkan Can Ozan, Kapalı Perdeler albümü için yenileyerek hazırladığı ilk single çalışması ‘Düşman Benim’ için, bu kez de bir klip çekti. Müzik dünyasında adeta bir yıldız ışığı gibi parlayan genç yetenek, klibini dinleyici ve izleyiciye sunmanın heyecanını yaşıyor.

Mert Kasap ile aranje ve mix konusunda çalıştılar

İlk klip çalışması olan Düşman Benim’in sözü ve müziği kendisine ait olan Can Ozan, Mert Kasap ile birlikte şarkının aranjesini yaptı. Şarkıya mix konusunda da destek veren Mert Kasap ile çalışan Can Ozan’a vokal konusunda da güçlü isimlerden eşlik geldi. Bu isimler arasında Orkun Okumuş, Ecem İlhan Kaan Arslan ve Duhan Demirci bulunuyor. Şarkının mastering çalışmasını ise, Brian Lucey gerçekleştirdi.

Rock türünün eski ve klasik tarzını ele almaya çalıştı

Bir yıldan fazla şarkı sözü yazmakla uğraştığını belirten Can Ozan, kafasında da albümden spesifik tınılar yer aldığını belirtti. Rock türünün eski ve klasik tarzını ele almak için yola çıktığını belirten Can Ozan bas gitar, elektro gitar ve davul üçlüsünden vazgeçmediğini söyledi. Aranje ve kayıt döneminde keyifle çalıştıklarını söyleyen Can Ozan, en çok rock gruplarının amfilerle analog ekipmanlardan çıkan seslerin beyninde yer ettiğini belirtti. Dijital platformlar aracılığıyla izlenebilen klibe, sosyal medya aracılığıyla kolayca ulaşabilmek de mümkün.

Yorumlar (0)