Çağatay Ulusoy’un rol aldığı dijital platform filminin adı ve yayın tarihi değişti!

“Hakan Muhafız” dizisiyle 4 sezon boyunca dijitalde yer alan Çağatay Ulusoy, merak edilen yeni filmiyle yeniden platformda yer alıyor. Yeni filmin adı ‘Kağıttan Hayatlar’ olarak değişirken, yayın tarihi ise 12 Mart olarak duyuruldu.

MEDYA 18.02.2021, 17:41
Çağatay Ulusoy’un rol aldığı dijital platform filminin adı ve yayın tarihi değişti!

4 sezon boyunca “Hakan Muhafız” dizisiyle dijitalde izleyiciyle buluşan ve yeni dizisi “Yeşilçam” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un geçtiğimiz ay duyurulan filmi de merakla bekleniyor. Netflix’te yayınlanacak olan ve daha önce “Mücadele Çıkmazı” olarak adı duyurulan filmin, 15 Mart’ta izleyici karşısına çıkacağı belirtilmişti.

Kağıttan Hayatlar, 12 Mart’ta yayınlanacak

Ancak filmin adı “Kağıttan Hayatlar” olarak web sitesinde değiştirildi. Yabancı adı da "Paper Lives" olarak düzenlenen filmin yayın tarihi ise, 12 Mart olarak güncellendi. Filmde Çağatay Ulusoy, başrolü çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul ile paylaşıyor. Filmde ayrıca Turgay Tanülkü, Ersin Arıcı ve Selen Öztürk de rol alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise “Sarıkamış Çocukları”, “Ayla”, “Müslüm” ve “Türk İşi Dondurma” gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen Can Ulkay oturuyor. Filmin senaryosu ise “Behzat Ç” dizisi ve filmlerinin yanında “46 Yok Olan”, “Saygı” ve “Kara Kutu” gibi dizilerin senaryosuna imza atan Ercan Mehmet Erdem tarafından gerçekleştirdi.

Kağıt toplayıcısı Mehmet ve 8 yaşındaki Ali’nin hikayesi

“Kağıttan Hayatlar” filminin hikayesi, İstanbul'un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli ve adına yakışır bir ara sokağında geçiyor. Kağıt toplayıcısı bir genç olan Mehmet’e odaklanan filmde, bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales'in çekçek çuvalından, Mehmet’in hayatını değiştirecek biri çıkacaktır. Çuvalin içinden, 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk çıkar. Mehmet bir yandan Ali'yi ailesine kavuşturmak için var gücünü ortaya koyar. Bir yandan da Mehmet ve Ali ile ayrılmaz bir ikili haline geleceklerdir.

Yorumlar (0)