BluTv, 2021’in yeni projelerini açıkladı!

Türkiye’nin ilk yerli dijital platformu olan BluTv, 2021 yılında yayınlayacağı yen içeriklerini açıkladı. Çağatay Ulusoy’dan Okan Bayülgen’e, Vildan Atasever’den Algı Ek’ye kadar bir çok isim yeni projeleriyle platformda olacak.

MEDYA 09.01.2021, 16:42 10.01.2021, 14:47
BluTv, 2021’in yeni projelerini açıkladı!

Yayınladığı özgün içerikler ve bağımsız sinemanın örneklerinş bir araya getiren BluTv, yılbaşında yaptığı Ata Demirer Gazinosu, Aynen Aynen ve BOOM by İbrahim Selim sürprizlerinin ardından hız kesmiyor! Platform, 2021 yılında yayınlayacağı yeni projeleri açıkladı!
2020 yılında 10 bin saatlik bir dizi, film ve belgesel seçkisi sunan platform, 2021 yılında %50 bir artışa 15 bin saate çıkacak bir çalışma planlıyor. Platformda yayınlanacak yeni orijinal diziler de BluTv tarafından açıklandı.

Blu Tv’de orijinal dizi şöleni devam ediyor

‘Babam ve Oğlum’, ‘Unutursam Fısılda’, ‘Issız Adam’ gibi filmlerin yönetmeni Çağan Irmak, yeni dizi projesiyle geliyor. “Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı” adlı dizide, her şeyini kaybetmiş bir yapımcının hikayesi konu alınıyor.1960’lı yılların Türkiyesi’nde Yeşilçam Sineması’nda yeniden doğma ve aşkı bulma hikayesi anlatılacak olan dizide Çağatay Uluosy başrolde olacak. Ulusoy’a başrolde Afra Saraçoğlu eşlik edecek.

Deniz Tezuysal’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrol karakterlerinden bir tanesine hayat verdiği “Bonkis” de platformun yeni dizilerinden…  Vildan Atasever, Sergen Deveci ve Öykü Naz Altay ‘ın da rol aldığı dizide, bir ilişki yumağı içinde olan hayalperest Deniz’e odaklanılıyor. Sıfır Bir ekibi de yeni bir dizi ile geliyor: “Hiç”. Dizi, sosyal medya fenomenleri Doğanay, Uzun Makarna, Semih Varol ve Sera’nın da içinde bulunduğu bir grup genci konu alacak. Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’yı bir araya getrein “Acans” dizisi de platformun yeni dizilerinden… Bir reklam ajansında geçen dizide, gündelik krizler aktarılacak. Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı “Doğu” dizisi, çevresinden destek alamamış ve başarısız olmuş Doğu’nun komedyen olma macerasını anlatacak.

Selim Evci’nin yönetmenliğini üstlendiği ve Türkü Turan ile İlhan Şeşen’i buluşturan ödüllü film “Saklı” da platformda yayınlanacak.

Yepyeni programlar da yayınlanacak

Her bir bölümünde farklı bir konuğuyla otelde konaklayacak ve hayat sohbetleri edecek olan Okan Bayülgen, ‘Renkli Rüyalar Oteli’ programıyla gelecek!

‘Dövüşcü’ programında ise, dövüş sporlarıyla ilgilenenlerin ilginç hikayesine izleyenleri takın edecek.

Fatih Karagümrük mahallesini anlatacak‘Mahallem Karagümrük’ adlı yapımda, semtte yaşanan ilginç hikayeler aktarılacak.

Yorumlar (0)