Bergen filmi TV’de sansürlenerek yayınlandı: Farah Zeynep Abdullah özür diledi

Bergen filminin bazı sahneleri kesilerek ve sansürlenerek TV’de yayınlandı. Bu duruma sinirlenen başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, seyircilerden özür diledi. Filmdeki sansürlenen sahnelere de tepki gösteren Abdullah, "Çok utandım, diyecek söz yok. İzleyicilerden ben özür dilerim" dedi.

MEDYA 28.09.2023, 17:07 29.09.2023, 17:57
Bergen filmi TV’de sansürlenerek yayınlandı: Farah Zeynep Abdullah özür diledi

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ile Tilbe Saran'ın paylaştığı ve 2022 yılında sinemalarda yayınlanan Bergen filmi dün akşam ilk kez TV'de yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan filmi izleyen birçok kişi çoğu sahnenin sansürlendiğini ve kesildiğini söyleyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaşanan olaya isyan etti ve seyirciden özür diledi.

İzleyiciler tepki gösterdi

Dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan Bergen Filmini izleyen seyirciler, birçok televizyon dizisinde kadına şiddet sahneleri açıkça verilirken filmde ifade edilen regl kelimesi dahil çoğu sahnenin sansürlenmesine tepki gösterdi. X platformu üzerinden sansürlenen sahnelere tepki gösteren izleyiciler "Filmi kesmekten bir hal oldular. Kraliçenin anısına büyük saygısızlık." Şeklinde yorumlar yaptı ve başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a seslendiler.

Farah Zeynep Abdullah seyirciden özür diledi

Gelen tepkilerin üzerine sessiz kalmayan Farah Zeynep Abdullah, izleyicilerden özür dileyerek "TV'de millet çatır çutur birbirini vursun, sen git İstanbul Sözleşmesi Yaşatır'ı kes, adet kelimesini kes, dans sahnelerini gösterme. Hamamda da sırtı mı sansürlemişler. Of diyecek başka söz yok, çok utandım, izleyenlerden bu saçma sansürlerden dolayı ben özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)