Yılmaz Morgül’den şaşırtan Ebru Gündeş açıklaması!

2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, hem özel hayatının bilinmeyenleri hakkında konuştu hem de Ebru Gündeş hakkında çok çarpıcı iddialarda bulundu.

MAGAZİN 22.05.2019, 15:26 22.05.2019, 15:32
Yılmaz Morgül’den şaşırtan Ebru Gündeş açıklaması!

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı 2. Sayfa programında Ebru Gündeş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine “Neden Ebru Gündeş ile kırgınlığın var?” sorusu sorulunca Morgül, adeta içini döktü:

“İstanbul’da ilk gazino çalışmamızda aynı müzik şirketindeydik. Rahmetli Fahrettin Aslan beni çağırdığında 'Yılmaz beni de söyle, ben hiç gazinolarda çalışmadım.' dedi.  O benden iki yıl önce müzik piyasasına çıkmıştı. Fahrettin Bey’e söyledim ancak cevap vermedi. Ben de Fahrettin Bey’in yaptığı kadroyu beğenmediğim için Osman Kavram’la Lunapark Gazinosu için anlaştım. Tek şartım İbrahim Tatlıses’le çalışmaktı. İbrahim Tatlıses beni kabul etti.”

“Ebru Gündeş, ‘Ben de o kadroda olmak istiyorum. Hatta dönüşümlü assolistlik yapalım.’ deyince İbrahim Tatlıses’e gittim. ‘Ebru Gündeş bizimle çalışmak istiyor.’ dedim. ‘Tamam.’ dedi. Çalışmamızın birinci haftasından itibaren şöyle bir karar alındı. Ebru Gündeş’e ‘Bu haftadan sonra sürekli assolist Yılmaz Morgül olacak. Sen de Yılmaz Morgül’den önce çıkacaksın.’ dendi. Ebru Gündeş suskun kaldı ve ‘Devam etmek istiyorum.’ dedi.”

“BANA YAPMADIĞINI BIRAKMADI”

“Ebru Gündeş, o karardan sonra bana yapmadığını bırakmadı. İkimizin de o dönem asistanlığını yapan Sevil Başaçar, bunun en yakın şahididir. Yakışmayacak küfürler edildi bana. Ben o yüzden kendisine çok kırgınım ve hiçbir zaman da kendisini affetmeyi düşünmüyorum.”

“HERKESİN İÇİNDE BANA KÜFÜR ETTİ”

“Birinci haftadan sonra bana düşman oldu. Herkesin içinde bana küfür etti. Onu hiçbir zaman affetmeyeceğim.” ifadelerini kullanan Yılmaz Morgül, “Ebru Gündeş sahne saatini aşınca İbrahim Tatlıses, kapımı çaldı ve ‘Solistlik yap, sahneden indir.’ dedi. Çünkü gazinolarda kurallar vardır. ‘Ebru hanımefendi sahne saatinizi aşmış bulunuyorsunuz. İki eser de olsa İbrahim Bey’in sahnesidir ve kendisi şu anda sinir krizi geçiriyor. Lütfen sahneden inmenizi rica ediyorum.’ yazılı bir kâğıt gönderdim.” dedi ve şöyle devam etti: 

“O sahneden onu sanki ben zorla indirmişim gibi davrandı. Onun sahneden öyle bir inişi ve dönüşü vardı ki İbrahim Tatlıses bile ‘Sen sus oğlum.’ dedi. Ebru Gündeş, bana ‘Sen kimsin!’ diye bağırmaya başladı. Ama her zaman yine de bana ailemin öğrettiği şeyi yapmaya devam ettim. Kötülük yapana iyilik yap. Yine Allah’ın selamı ver. Bunların hepsini yaptım.”

Yorumlar (0)