Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'dan sürpriz evlilik kararı!

Birlikte rol aldıkları “Savaşçı” dizisinin setinde tanışan başarılı oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, evlenme kararı aldı. Yasak Elma’nın yıldızı Oktay, sevgilisi Atiksoy’a evlenme teklifi etti. Atiksoy da bu teklifi kabul etti.

MAGAZİN 03.02.2021, 14:19 04.02.2021, 09:20
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'dan sürpriz evlilik kararı!

Pazartesi akşamları ekrana gelen “Yasak Elma” dizisinde ‘Çağatay’ karakterin canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Oktay, daha önce “Savaşçı” dizisinde beraber rol aldıkları oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile yedi aydır aşk yaşıyor. Daha önce de koronavirüse yakalanan sevilen çift herkesi üzmüş, ancak kısa bir süre içerisinde hastalığı atlatmışlardı.

Beklenen evlenme teklifi geldi

1 yıl önce eski sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’ndan olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay ve  daha önce “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Evli ve Öfkeli” ve son olarak “Şampiyon” dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’dan mutlu edici haber nihayet geldi. Oktay, sevgilisi Atiksoy’a evlenme teklifi etti!

Oktay, sosyal medya hesabından Atiksoy’a “Beraber yaşlanalım mı?” diye sorduğunu ve Aktiksoy’un evet dediğini belirten bir mesaj yayınladı.



Atiksoy ise, sosyal medya hesabından teklifi kabul ettiğini belirten “Gel de EVET deme, Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim” yazan bir mesaj paylaştı. İkili kal şekilde dizilmiş mumların fon oluşturduğu ve Atiksoy’un parmağında tek taş yüzük, ellerinin tutuştuğu bir fotoğraf paylaştı. Hayranlarından Oktay ve Atiksoy çiftine bir çok mutluluk mesajı yağdı.

Yorumlar (0)