Yeşim Salkım şaşırttı: Koronavirüse inanmıyor mu?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım’dan, koronavirüs hakkında çarpıcı bir yorum geldi. Dünyada böyle bir salgın olmadığını iddia eden Salkım, yasakların geri alınması gerektiğini söyledi.

MAGAZİN 29.03.2021, 16:07 30.03.2021, 10:38
Yeşim Salkım şaşırttı: Koronavirüse inanmıyor mu?

Deli Mavi’, ‘Kavanoz Dipli Dünya’, ‘Kına Gecesi’ ve ‘Şehrin Işıkları’ gibi şarkılara imza atan başarılı sanatçı Yeşim Salkım’dan, koronavirüs salgını hakkında dikkat çekici bir açıklama geldi.



2001 yılında ‘Şarkıcı’ filmiyle 2001 yılında Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ve ‘Eşkıya’, ‘Huzur Sokağı’, ‘Kocamın Ailesi,’ , ‘Eğreti Gelin Ladik’ ve son olarak ‘Arıza’ dizisinde rol alan Yeşim Salkım, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse inanmadığını ve yasakların geri alınması gerektiğini söyledi.

Salgına isyan etti

Tüm dünyayı yaklaşık bir yıldır etkisi altına alan ve birçok kişinin bu yüzden hayatını kaybettiğini belirten Yeşim Salkım, hereksin artık bir salgının olmadığını anlaması gerektiğine işaret etti. Ödüllü sanatçı ve oyuncu, 1 yıldır sokağa çıkmayan ya da sokağa çıktığında maske takan ama koronavirüse yakalanan insanlar olduğunu belirtti.

Yasakların geri alınması gerektiğini belirtti

Salkım’ın yazdıklarına çoğu kişi hak verirken, birçok takipçisi de büyük tepkiler verdi. Salgın boyutuna tepki gösteren Salkım, bir ara grip enfeksiyonuna koronavirüs dendiğini ve bağışıklık kuvvetlendirmek için de sağlık bir yaşam sürdürülmesi gerektiğini söyledi.  Salkım ayrıca, yasakların da geri alınması gerektiğine işaret etti.

Yorumlar (0)