Vasiyetini açıkladı: "Evimi çalışanlarıma bırakacağım"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "İstinye'nin tepesinde evim var. 30 milyon TL... Yanımda çalışanlar alsın diyorum." diyerek vasiyetini açıkladı. 

MAGAZİN 18.04.2020, 14:24
Vasiyetini açıkladı: "Evimi çalışanlarıma bırakacağım"

Serdar Ortaç, "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olarak katıldı.

Ortaç, vasiyetine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi. Benim için 30 sene çalışanlara... İstinye'nin tepesinde evim var. 30 milyon TL... Dünya para ediyor. Ben gidince ne olacak? Yanımda çalışanlar alsın diyorum. Bari benden sonra rahat yaşasınlar."

"1 lira birikimim yok"

30 senedir sahnelerde olduğunu kaydeden Ortaç, "1 lira birikimim yok. Eskiden Büyükada'yı alacak kadar servetim vardı. Bir yerlere koyamayacak kadar, hayal edemezsin. Ne işe yarar o para? Güzel eserler bırakıp, güzel hayat yaşayıp ölmek lazım. " dedi. 

"Kredimi dün taksitlendirdim"

Ünlü şarkıcı, sıkıntı çekince her şeyin farkına vardığını belirterek, "Kredimi dün taksitlendirdim. İhtiyacım olmasa o taksitlendirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu bilemeyecektim. Yine kazanacağım. Bu sefer neyi yapmamam gerektiğini bileceğim." ifadelerini kullandı. 

"Aylık 400-500 bin giderim var"

5 milyon kredi aldığını ifade eden Ortaç, "Her ay 118 bin ödüyorum. Onunla bitmiyor ki... Aylık 400-500 bin giderim var. " diye konuştu. 

"Nafaka 2020'nin sonunda biter"

Ortaç, henüz nafakayı ödeyemediğini aktararak, "Her ay ödeniyor. Belli bir limite gelince bitiyor. Ömür boyu değil. 2020'nin sonunda biter herhalde. Ödeyemedim ama kız hiçbir şey demedi. Nafakaya gelene kadar elemanlar var yanımda, onların aileleri var... Onları bitirmem lazım. " dedi.
 

Yorumlar (2)
meade 4 yıl önce
Finansal endişelerinizi bugün sonlandırın,Şimdi bu Tanrı korkusu yüzünden gülümseyebilirim $66,000, ve iki meslektaşım da bu adamdan zorluk çekmeden kredi aldı,Projeniz ve diğer krediler için gerçekten nakit kredi başvurusunda bulunuyorsanız yanlış kişiyi seçmemenizi tavsiye ederim.Bu mesajı yayınladım çünkü Daniel James bana mübarek ve mutlu hissettirdi.Arkadaşım aracılığıyla bu krediyi almama yardımcı olan bu dürüst ve cömert Tanrı korkusuyla tanışıyorum, Finansal yardıma ihtiyacınız var,Sıkışıp kaldın, Banka kredisine erişim yok, veya bir bankanın menfaatine sahip değil, yapınızı finanse etmeniz gerekiyor, emlak geliştirme, kendi işinizi yaratmak kişisel işinizi kurmak, gördün ve para kazanmalısın,kötü bir kredi veya fatura veya borç ödemek için paraya ihtiyacınız var,bu yüzden nazikçe iletişime geçmenizi tavsiye ederim. E-posta: swiftcreditplc@yahoo.com, Daha fazla bilgi için onunla iletişime geçin, açık ve dürüst olun
pluto trust corporation 4 yıl önce
İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904