Ünlü mankenden 5 bin liralık hareket! Istakozu aldı, denize saldı

Önceki gün bir balık restoranında görüntülenen ünlü manken Ebru Destan, satışa çıkarılan 5 bin lira değerindeki ıstakozu satın alarak, yeniden denize bıraktı. 

MAGAZİN 30.06.2022, 12:14 01.07.2022, 08:36
Ünlü mankenden 5 bin liralık hareket! Istakozu aldı, denize saldı

Evlendikten sonra mesleğine bir süre ara veren, boşanma davasının tamamlanmasıyla yeniden ekranlarda yer almaya başlayan ünlü manken Ebru Destan, uzun bir aradan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

5 bin liraya satın aldı

Arkadaşlarıyla beraber balık restoranına giden Destan, satışa çıkarılan ıstakozu görünce dikkat çeken bir harekete imza attı. Restoran personelleri ile görüşerek ıstakozun fiyatını öğrenen başarılı manken, 5 bin lira ödemeyi kabul etti. Istakozu satın aldıktan sonra denize bırakmak istediğini dile getiren Ebru Destan’ın bu talebi büyük şaşkınlık yarattı. 

“Ben bu canlılara kıyamıyorum”

Restoran personellerinin de yardımıyla satın aldığı ıstakozu yeniden denize bırakan Ebru Destan, “Bunu ben ilk defa yapmıyorum. Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu. Ben bu canlılara kıyamıyorum. Onu öyle görünce özgür dünyasına bırakmak istedim. Ben bu canlılara kıyamıyorum. Çok güzel bir bakışı vardı. Ben de kıyamadım ve satın alarak denize salmak istedim” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)