Oğuzhan Koç'un eski aşkı Zeynep Koçak estetikle bakın kime benzedi!

Bir dönem ekranlarda yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli skeçlerde rol alan sempatik oyuncu Zeynep Koçak, estetik ile bambaşka birine dönüştü. Oyuncu Zeynep Koçak'ı görenler artık tanıyamıyor.

MAGAZİN 30.06.2022, 12:24 01.07.2022, 08:37
Oğuzhan Koç'un eski aşkı Zeynep Koçak estetikle bakın kime benzedi!

2008 senesinde ekranlara gelen 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yayınlandığı dönem içinde en sevilen projelerden birisi oldu. Televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşan komedi programı, 2011 senesinde final yaparak ekranlara veda etmişti.

Oyuncu kadrosunda Eser Yenenler, Büşra Pekin, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, Ersin Korkut ve Bülent Emrah Parlak gibi başarılı isimlerin yer aldığı komedi program, izleyiciler tarafından da büyük ilgi görmüştü.

Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak sevgiliydi

Farklı skeçlerden oluşan komedi programının ekranlarda yayınladığı dönemde başarılı oyuncu ve şimdilerde müzisyen de olan Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak sevgiliydi. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında birlikte rol alan iki sevgili, izleyicinin de yakın takibindeydi. İkili, ileriki yıllarda birlikteliklerini ayrılıkla sonlandırmıştı.

Zeynep Koçak, Kim Kardashian'a benzedi

Oyuncu Zeynep Koçak’ın estetikli halini görenler Koçak’ı tanımakta oldukça güçlük çekiyor. Birbirinden komik ve eğlenceli skeçlere imza atan hem yazan hem de oynayan Zeynep Koçak, şimdilerde bambaşka birine dönüştü.

Aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik müdahaleler ile Zeynep Koçak, Kim Kardashian’a benzetildi.

İşte Zeynep Koçak'ın estetikli son hali...

Yorumlar (0)