Ufuk Özkan'dan, Down Sendromlu bireylere anlamlı destek!

Son olarak ‘Kalk Gidelim’ dizisi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Ufuk Özkan, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’ne özel sosyal medyada bir çağrıda bulundu. Özkan’ın çağrısı sonucunda, down sendromlu bireylerin eğitim masrafları karşılanmış oldu.

MAGAZİN 22.03.2021, 11:44 22.03.2021, 14:01
Ufuk Özkan'dan, Down Sendromlu bireylere anlamlı destek!

En son ‘Kalk Gidelim’ adlı dizide rol alan ve ‘Aileler Yarışıyor’ adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu Ufuk Özkan, bu kez anlamlı bir desteğe imza attı. Özkan, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde sosyal medya üzerinden bir çağrıda bulundu.

Sosyal medyada çağrı yaptı

Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Özkan, 21 Mart’ta belirkenen Dünya Down Sendromlular farkındalık gününde bir sitesinin adını verdi. Verdiği internet sitesinden satın alınan tişört ile Özkan, down sendromlu bir bireyin bir saatlik eğitim masrafının karşılanacağını belirtti. İlk tişörtü kendisi satın alan Ufuk Özkan, aldığı tişörtü giyerek bir fotoğraf paylaşımı yaptı.

Down sendromlu bireylerin eğitimine maddi destek verildi

Özkan’ın yardım çağırı, kısa bir zaman içerisinde karşılık buldu. Yüzlerce destek alan ve bol paylaşım yapılan Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde yapılan iyilik bir sonuca vardı. Elde edilen gelirle, down sendromlu yüzlerce bireyin  binlerce saatlik eğitimine destek olunmuş oldu.
 

Yorumlar (0)