Tuba Ünsal: "Kimse bilmez ama bir kızım daha var"

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, özel hayatına ilişkin samimi bir açıklamada bulunarak, "Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor." dedi. 

MAGAZİN 08.05.2020, 10:33
Tuba Ünsal: "Kimse bilmez ama bir kızım daha var"

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle çocuklarıyla birlikte karantinada olan Tuba Ünsal, Instagram'da bir canlı yayına konuk olarak katıldı. 

Ünlü oyuncu, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. 

"İlk işim sevdiklerimin boynuna atlamak olacak"

Ünsal, "47 gündür Sare ve Civan Mert ile evdeyiz. Sıkıldığım anlarda hastaneleri aklıma getiriyorum, çalışanların ve hastaların durumunu düşünüyorum. Allah 'Of' diyeni çarpar. Sarılmadan duramayan bir insan olarak karantina bitince ilk işim, sevdiklerimin boynuna atlamak olacak." dedi. 

"Mirgün'ün kızı Leyla'ya koruyucu ablalık yapıyorum"

Koruyucu ablalık yaptığını ilk kez açıklayan ünlü oyuncu, "Kaç çocuğun var diye soran olunca, Mirgün’ün kızı Leyla’yı da sayıyorum. Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor. Annesi öldürülmüş. Koruyucu ablalık yapıyorum." ifadelerini kullandı. 

Ünsal, sosyal medya hesaplarını kapatmayı düşündüğünü belirterek, "Sosyal medyayı seviyordum ama korona sayesinde oradaki herkesin hayatlarının ne kadar fake olduğunu gördüm. Tahammülüm kalmadı. Kapatmayı düşünüyorum." diye konuştu. 

Yorumlar (0)