Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı canlı yayınla takipçilerine seslenen Seren Serengil, yayından saatler sonra hastaneye kaldırıldı.

MAGAZİN 31.08.2019, 13:04 31.08.2019, 14:14
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Seren Serengil, boşanmak için mahkemeye başvurduğu Yaşar İpek’in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını belirtmiş ve çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Serengil, "Yaşar’ın bazı kanallarda iddia ettiği gibi beni bırakma nedeni başkasının yumurtasını kullanarak hamile kalmam değil, evet böyle bir teklife ilk başta ikimizde sıcak bakmıştık ancak sonrasında çocuğun DNA’sının farklı olacağını öğrendiğim için bundan vazgeçtim. Hamileliğim için o da çok istekliydi, bana iğne yaparken ‘Tayyip naber’ diye şakalaşırdı. Bebeğin erkek olmasını istiyordu ve Tayyip adını koyacaktı. Evliliğim boyunca bana şiddet uyguladı hatta karnıma tekme attı, beni bir uçak yolculuğumuz sırasında cep telefonuyla dövdü. Bunun kafası gitmiş, normal değil… Size burada açıklayamayacağım çok şey var. Bana büyü yapıldı. Özellikle kız kardeşi beni istemiyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Düşük tehlikesi devam eden Serengil için kritik saatler devam ediyor.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Tansiyonunun yükseldiğini ve kanaması olduğu iddia edilen Seren Serengil yanındaki arkadaşları tarafından en yakındaki hastaneye kaldırıldı. 

Doktorların müşahede altında tuttuğu Seren Serengil’in yakınları ve bazı hayranları hastaneye akın etti.

YAŞAR İPEK: "O LAFI DUYUNCA BUZ KESİLDİM"

Seren Serengil ile boşanma kararı alan "Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik" Yaşar İpek, Serengil'in 'Mitokondri nakli' yaptırdığını öğrendiğini söyledi. 

Bu gerçeği öğrenince beyninden vurulmuşa döndüğünü belirten İpek, "O lafı duyunca buz kesildim. Benim soyuma başka bir soy karışacak" dedi.

Yorumlar (0)