Şarkıcı Nilüfer'den kötü haber

Meme kanserini yendikten sonra domuz gribine yakalanarak hastanede tedavi gören Nilüfer'den üzücü bir haber daha geldi. Sanatçının akciğerinde mantar enfeksiyonu (Aspergillus) geliştiği öğrenildi.

MAGAZİN 25.02.2020, 14:01
Şarkıcı Nilüfer'den kötü haber

Meme kanserine karşı verdiği mücadeleden başarıyla çıkan Nilüfer, ocak ayında domuz gribi teşhisi konarak hastaneye kaldırılmıştı. Domuz gribini de atlatan Nilüfer'e yapılan testler sonucu akciğerde üreyen mantar enfeksiyonu (Aspergillus) teşhisi konuldu. Bu mantar enfeksiyonuna domuz gribinin, Nilüfer'in alerjik bünyesinin ve buna yönelik kullanılan ilaçların neden olduğu düşünülüyor.

"Desteğiniz benim için çok kıymetli"
Aspergillus uzun tedavi sonucu tamamen yok olabilen bir hastalık olarak biliniyor. Bu nedenle sanatçının, bütün zamanını evinde dinlenerek ve tedavisine devam ederek geçirmesi gerekiyor. Sevenlerinin aklındaki soru işaretlerini gidermek için bir açıklamada bulunan Nilüfer ise, “Rahatsızlığım süresince bana moral veren, sevgilerini ve güzel dileklerini yollayan dostlarıma, sevenlerime ve takipçilerime çok teşekkür ederim. Bu destek benim için çok kıymetli. Umarım yaz başında yine yeni yeniden iyileşmiş olarak karşınızda olacağım.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)