Sanremo Müzik Festivali’ne Can Yaman konuk oluyor!

İtalya’da düzenlenen 71. kez ve bu yıl düzenlenecek olan “Sanremo Müzik Festivali” , ‘Sandokan’ adlı İtalyan diziyle ekranlarda olacak olan oyuncu Can Yaman’ı konuk ediyor.

MAGAZİN 21.01.2021, 10:05 21.01.2021, 18:49
Sanremo Müzik Festivali’ne Can Yaman konuk oluyor!

Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi dizilerin yıldız oyuncu Can Yaman, bu kez İtalya’ya gidiyor! Yaman, bu yıl yetmiş birincisi düzenlenecek olan “Sanremo Müzik Festivali” nde davet aldı. 2-6 Mart 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivale Yaman, festivalin artistik direktörü Amedeo Sebastiani’nin özellikle istediği bir isim olarak dikkat çekiyor.

Sanremo Müzik Festivali, pandemiye uygun bir şekilde fiziki olarak düzenlenecek

Açılış töreni Rosario Tindaro Fiorello tarafından düzenlenecek olan festival, İtalya'nın ulusal kanalı RAI tarafından düzenleniyor. Festival ayrıca, Pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenecek.

Can Yaman’ın yakın zamanda “Sandokan” adlı bir İtalyan dizisinde rol alacağı biliniyor. Emilio Salgari'nin romanlarından esinlenerek yola çıkan dizi, Güney Doğu Asya'da koloni güçleriyle savaşan bir korsanı konu alacak. Yaman, dizide İtalyan aktör ve Ferzan Özpetek’in “Bir Ömür Yetmez” filminde de rol alan Luca Argentero da rol alacak.

Yorumlar (1)
Nisa Mazlum 3 yıl önce
Gitsin gitsin. Çok sevindim.