Paris Hilton, Jimmy Fallon'a düğün detaylarını açıkladı: Duyanların ağzı açık kaldı

Carter Reum ile evlenmeye hazırlanan Paris Hilton, Jimmy Falon’un programına katılarak düğün detayları hakkında bilgi verdi. Hilton, düğünün 3 gün süreceğini ve toplam 10 gelinlik giyeceğini açıkladı. 

MAGAZİN 19.08.2021, 15:36 20.08.2021, 09:30
Paris Hilton, Jimmy Fallon'a düğün detaylarını açıkladı: Duyanların ağzı açık kaldı

Risk sermayedarı, yazar ve bir içki şirketinin kurucu ortaklarından olan girişimci Carter Reum ile nikah masasına oturmaya hazırlanan yazar, oyuncu ve şarkıcı Paris Hilton, geçtiğimiz akşam Jimmy Fallon’un televizyon programına konuk oldu. Yakında gerçekleşecek düğün ile ilgili merak edilen birkaç detayı açıklayan Hilton, 10 gelinlik giyeceğini söyleyerek herkesi şaşkına uğrattı. 



Düğünün belgeseli çekilecek 

3 gün sürecek ve pek çok etkinlik gerçekleştirilecek düğüne binlerce kişi katılacak. Tam davetli sayısını vermeyen Hilton, ünlü bir dijital yayın platformunda yayınlanacak olan “düğün belgeselinin” çekileceğini belirtti. “Zor bir gelin değilim.” şeklinde konuşan ünlü şarkıcı, düğünü ve balayı ile ilgili başka detay vermekten kaçındı. 



Hamilelik iddialarını yalanladı 

17 Şubat’ta 40 yaşına giren Paris Hilton, doğum günü partisinde Reum’dan evlenme teklifi almış ve büyük bir heyecanla kabul etmişti. O dönemde karnının bir miktar çıkık olması sebebiyle hamilelik iddiaları ortaya atılmıştı. Fakat ünlü şarkıcı, “Evlenmeyi bekleyeceğim.” diyerek bu iddiaları yalanlamıştı. 



Yorumlar (0)