Ozan Doğulu’nun sevgilisinden cesur itiraf

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu ile yaklaşık 3,5 yıldır aşk yaşayan Hera Aslan, “Çocuk yapmak için evlenmeyi beklemem. Böyle deyince belki insanlar beni yanlış anlar, ama ben zaten çocuk düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

MAGAZİN 13.11.2021, 17:28 14.11.2021, 15:53
Ozan Doğulu’nun sevgilisinden cesur itiraf

48 yaşında olan ve müzik sektörünün en tanıdık simalarından biri olan Ozan Doğulu, Hera Aslan ile 3,5 senedir bir birliktelik yaşıyor. 32 yaşında olan Aslan geçtiğimiz akşam Cihangir’de sahne aldığı bir mekanda gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Bebek ve evlilik konuları üzerine konuşan Hera Aslan, sevgilisi Ozan Doğulu ile zaten evli gibi olduklarını be ilişkilerinin gayet iyi devam ettiğini ifade etti. Ayrıca Kenan Doğulu ile de bir proje üstünde çalıştıklarını belirtti.

Kenan Doğulu ile aynı projede olacak

Hera Aslan açıklamasında, "Kasım ayı sonunda Kenan Doğulu’nun yeni bir şarkısı piyasaya çıkacak. Hatta klibi çekildi, cover da yapacağım. Benim ondan çok istediğim bir şarkı vardı, beni kırmadı. Ozan da aranjesini üstlendi” dedi.

“Birbirimize eşim diyoruz”

"İlişkinizi evlilik ile taçlandırmak ister miydiniz?" sorusuna Hera Aslan, "3,5 yıldır aynı evi paylaşıyoruz. Artık evli gibi sayılırız. Nikah konusunu da henüz gündeme getirmedik. Ben sürekli 'Evlenelim' kafasında olan biri değilim. Ozan’la biz hayat arkadaşıyız. Bir gün belki nikah masasına da oturabiliriz. Biz zaten birbirimize eşim olarak hitap ediyoruz” şeklinde cevap verdi.

“Kızlarımızla güzel vakit geçiriyoruz”

Hayat arkadaşı olan Doğulu'nun kızlarını artık kendi çocukları gibi gördüğünü ifade eden güzel son olarak şunları söyledi: “Ben Ozan’ın çocuklarına ablalık yapıyorum. O yüzden çocuk yapma düşüncem yok. Belki düşünürsem de öncesinden evlenebilirim, belli olmaz. Biz böyle şeyleri problem etmiyoruz, sadece ilişkimizi yaşıyoruz. Eğleniyoruz, birlikte kızlarımızla vakit geçiriyoruz. Bundan daha mutlu eden bir şey olamaz.”

Yorumlar (0)