Öykü Karayel ve Can Bonomo, anne-baba olma duygusunu tattı!

Rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisindeki performansıyla son dönemde bol övgü alan Öykü Karayel, 2018 yılında evlendiği şarkıcı Can Bonomo ile bebeklerine kavuştu. Anne ve baba duygusunu ilk kez tadan mutlu çift, oğullarına ‘Roman’ adını verdiler. 

MAGAZİN 18.04.2021, 14:44 18.04.2021, 17:41
Öykü Karayel ve Can Bonomo, anne-baba olma duygusunu tattı!

Başrolünde bulunduğu 'Kuzey Güney’, ‘Kara Para Aşk’, ‘Kalp Atışı’, ‘İşe Yarar Bir Şey’ gibi projelerle izleyici karşısına çıkan ve son olarak ‘Bir Başkadır’ dizisindeki performansıyla izleyiciden tam not alan oyuncu Öykü Karayel, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde doğuma alındı.



Temmuz 2018 yılında iki yıllık sevgilisi şarkıcı Can Bonomo ile evlenen Karayel, mutlu giden evliliklerini bir de bebek müjdesi alarak daha da sürdürmüşlerdi. 



Sosyal medya hesabına ‘baba’ unvanını ekledi

İlk olarak çıkardığı ‘Meczup’ adlı albümle tanınan ve 2012 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Love Me Back’ şarkısıyla temsil edip yedinci olan Can Bonomo, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Ayrıca bebeğin ve anne Öykü Karayel’in sağlık durumları hakkında iyi oldukları bilgisi de paylaşıldı. Can Bonomo baba olma heyecanını, sosyal medya hesabında değişiklik yaparak paylaştı. Sosyal medya hesabının açıklama kısmına Bonomo, müzisyen ve şair yazan yerin yanına ‘baba’ unvanını da ekledi.



Ayrıca Öykü Karayel’in babası Cengiz Karayel de, sosyal medya hesabından bebeğin dünyaya geldiğini, ‘kesin bilgidir’ diyerek doğruladı. Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftinin erkek bir bebekleri dünyaya gelirken çift, bebeklerine ‘Roman’ ismini verdi.

Yorumlar (0)