Orhan Gencebay’dan Sibel Yıldırım’a ‘Vazgeç Gönlüm’ desteği!

Usta sanatçı Orhan Gencebay, efsane şarkısı ‘Vazgeç Gönlüm’ ü yeniden yorumlayan hemşehrisi Sibel Yıldırım’a destek verdi. Şrkı listelerde zirveyi görürken, klibi ise on binlerce kez görüntülenme aldı.

MAGAZİN 15.03.2021, 13:39 16.03.2021, 10:35
Orhan Gencebay’dan Sibel Yıldırım’a ‘Vazgeç Gönlüm’ desteği!

Türk müziğinin yaşayan efsanelerinden usta sanatçı Orhan Gencebay, bu kez hemşehrisi olan bir sanatçıya destek oldu. Gencebay’ın sesinden alışık olunan efsane şarkı ‘Vazgeç Gönlüm’, Samsunlu ses sanatçısı Sibel Yıldırım tarafından seslendirilmek istendi. 2010 yılından bu yana müzik dünyasında çalışmalar yapan Yıldırım, Orhan Gencebay’ın da desteğini alarak ‘Vazgeç Gönlüm’ şarkısını yeniden yorumladı.

Orhan Gencebay, şarkıyı armağan etti

Sibel Yıldırım’ın sesinden şarkı, kısa bir süre içerisinde müzik listelerinin zirvesine otururken, şarkının klibi de yaklaşık on bin görüntülenme aldı. İlk olarak “Helal Sana” adlı albümüyle çıkış yapan Yıldırım, Yeni çalışmasıyla da yayınlanır yayınlanmaz dijital müzik platformlarında 'en çok dinlenen şarkı ve şarkıcı' olma yolunda ilerledi. Orhan Gencebay’ın müzisyenler için değil tüm sanat camiası için efsane bir olduğunu söyleyen Yıldırım, hayatının en büyük heyecanını bu sayede yaşadığını belirtti.

Gencebay’ın desteğiyle, üzerindeki sorumluluk arttı

Gencebay tarafından eserin kendisine hediye edildiğini belirten Yıldırım, Gencebay’ın eşi Sevim Emre Gencebay’ın da kendisine destek verdiğini belirtti. Orhan Gencebay’dan destek alarak üzerindeki sorumlulukların arttığını söyleyen Yıldırım, gelecekteki sanatsal çalışmalarını da bu sorumluluk duygusuyla dinleyici karşısına çıkaracağını belirtti. 2013 yılında “Siyah Duman” ve 2016 yılında ise “Beşi Bir Yerde/Ayarsız” adlı albümlerini piyasaya süren Sibel Yıldırım, 2017’de vefat eden sanatçı İbrahim Erkal ile beraber 'İnsafsız' adında bir şarkıya da imza atmıştı.

Yorumlar (0)