O hareketine tepki yağdı!

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile takipçilerini şaşırttı.

MAGAZİN 13.06.2019, 17:06 13.06.2019, 17:13
O hareketine tepki yağdı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bayram tatilini Bodrum'da geçirmiş, aldığı kilolar nedeniyle dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta konser veren Tilki, 'Yol Ver' isimli rap şarkıyı seslendirdiği anlardaki dansıyla da konuşulmuştu.

El hareketi yaptığı anları paylaştı 

Ukrayna Kiev'de çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ve "Photoshop yapmışsın, sen bu kadar zayıf değilsin." yorumlarına maruz kalan Tilki, gelen eleştirilere yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. 

El hareketi yaptığı anları paylaşan genç şarkıcı, eleştirilerin odağı haline geldi. 

"Senin daha yaşın kaç?"

Paylaşımı karşısında şaşkınlığa uğrayan takipçileri,"O hareket senin gibi bir stara yakışıyor mu?", "Aleyna bu sen değilsin, "Ayıp değil mi?" ve "Senin daha yaşın kaç? Terbiyesiz..." yorumlarıyla Tilki'ye tepki gösterdi.

Hadise de benzer bir paylaşım yapmıştı

Aleyna Tilki'nin bu yaptığı hareketi daha önce Hadise de yapmıştı. El hareketi yaptığı paylaşımıyla takipçilerinin tepkisini çeken Hadise, gelen eleştiriler üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu.

"Sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor"

Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dün paylaştığım fotoğrafı 'skandal' olarak adlandıran herkese birkaç sözüm var. Bana bel altı yorum yapanlara ağza alınmayacak laflar söyleyenlere neden susuyorsunuz? Benim sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Diğer insanlar bana yada başkasına küfürlü mesajlar yazarken onlara "Bu şekilde yorum yazmanız skandal" dediğinizi hiç duymadım. Biraz rahat mı olsak acaba? İnsanlar sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa? Eğlenmek için yapılanları bu kadar sorgulamasa? Ve sadece kötü yorumları değil gelen binlerce eğlenceli yorumu da görüp haber yapsa? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum. 2019'da da daha çok güleceğiz."

Yorumlar (0)