MasterChef'ten kim elendi? Gözyaşları sel oldu, şefler duygulandı! İşte MasterChef Türkiye 40. bölümünde yaşananlar

MasterChef Türkiye'nin 40. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta Masterchet'te bir ilk yaşanarak ve 6 yarışmacı birden eleme adayı oldu. Elemeye kalan Suna, Murat, Eda, Alican, Rıfat ve Ekin, analı kızlı çorbası yapmak için yarıştı.

MAGAZİN 01.11.2019, 10:28
MasterChef'ten kim elendi? Gözyaşları sel oldu, şefler duygulandı! İşte MasterChef Türkiye 40. bölümünde yaşananlar

Peki MasterChef'ten kim elendi? Bu hafta hangi yarışmacı gitti? Jürinin oylaması sonucunda ise duygusal anlar yaşandı. Elenen isim gözyaşlarına boğuldu. İşte MasterChef'in 31 Ekim Perşembe günü yayınlanan 40. bölümüyle veda eden isim ve yarışmada yaşananlar.

MasterChef'ten kim elendi? Gözyaşları sel oldu, şefler duygulandı! İşte MasterChef Türkiye 40. bölümünde yaşananlar

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin üstlendiği MasterChef'in 2. sezon 40.  bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu hafta bir ilk yaşandı. İki yarışmacının jüri cezasıyla elemeye kaldığı MasterChef'te 6 yarışmacı birden eleme oyununda mücadele etti. Yarışmacılar Somer Şef'in istediği analı kızlı çorbasını yaptı. Eleme sonucunda ise hem elenen yarışmacı hem de jüri üyeleri duygusal anlar yaşadı.

Masterchef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef' takım oyununda şeflerin istediği kurabiyeleri zamanında yetiştiremeyen Ekin ve Alican'a şefler ceza vererek,dokunulmazlık oyunu oynamadan eleme adayı yapmışlardı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan Batuhan bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanarak Suna'yı eleme adayı gösterdi. Takım oylamasında  elemeye giden isimse Murat oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda kişisel dokunulmazlığı kazanan Cemre ise eleme adayı olarak Rıfat'ın adını verdi. Mavi takımdaki oylamada ise en çok Eda'nın adı yazıldı. Böylece MasterChef'te bu hafta cezalı olan Ekin ve Alican'la birlikte, Suna, Murat, Rıfat ve Eda eleme etabında yarışan isimler oldu.

MasterChef'ten kim elendi?
MasterChef eleme oyununda jüri üyeleri en iyi tabağı yapan kişi olarak Alican'ı seçti. Alican böylece, elemeden kurtulan ilk isim oldu. Elenmekten kurtulan ikinci isim ise Suna oldu. Hasta olmasına rağmen yarışan Suna, elenmekten kurtulunca duygulandı. Gecenin en iyi üçüncü yemeğini yapan Eda ise yarışmaya devam etmeyi garantileyen 3. isim oldu. Ekin ise potadan 4. olarak kurtulmayı başardı.

Son ikiye Rıfat ve Murat kaldı. Jüri üyeleri kendi aralarında konuştuktan sonra Rıfat'ın yemeğinin daha iyi olduğuna karar vererek Murat'ın elendiğini açıkladı.

Mehmet Şef'in duygusal konuşması
Yarışmadan elenen Murat,duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet Şef, Murat'a duygusal bir konuşma yaptı. Mehmet Şef, "Seninle ilk karşılaştığım anı hatırladım. En çok etkilendiğim şey sende, mert oluşun. Bireysel oyunlarda varlık gösteremedin ama takım oyunlarında sırtlayıcı bir adam oldun. MasterChef'te duruşun ve davranışlarınla akıllarda kalan bir adam oldun. İnsanlar duruşları ve ahlaklarıyla akıllarda kalır. Sen MasterChef'te benim unutamayacağım isimlerden biri oldun. Senden iyi bir şef çıkacağına eminim" şeklinde konuştu. Şef Danilo ise, "Sen çok özel birisin. Seni özleyeceğiz" diyerek Murat'a veda etti.

Yorumlar (0)