Komşusuna hakaret eden Halil Sezai'ye hapis cezası

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, sahne aldığı mekânda komşusuna yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

MAGAZİN 24.11.2022, 16:52 25.11.2022, 17:26
Komşusuna hakaret eden Halil Sezai'ye hapis cezası

Daha önce de komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası alan Halil Sezai, 42 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti. Ünlü şarkıcı bu kez komşusu hakkında sarf ettiği sözler sebebiyle hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, ‘hakaret’ suçundan Sezai’ye 4 ay 25 gün hapis cezası verdi. 

“Amacım hakaret etmek değildi”

Kısa süre önce sahne aldığı bir mekânda komşusuyla aralarında geçen anlaşmazlığı anlatan Halil Sezai, “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti” ifadelerini kullandıktan sonra bir de küfür etti. Suç duyurusunda bulunulmasının ardından konuya ilişkin savunmasını veren Halil Sezai, “O gün de dinleyicilerime konuşma yaptım. Müşteki ile aramızda önceki bir olaydan kaynaklı husumet bulunmaktadır. Aramızdaki bu olay yargı aşamasına taşınmıştı. Bu olaydan bahsederken dinleyicilerimden biri ‘Boş ver abi' şeklinde konuştu. Ben de o sırada yanıt verdim. Amacım hakaret etmek değildi. Suçsuzum” diyerek kendini savundu. 

Yorumlar (0)