Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile kameralara yakalandı

Salı akşamları ekranlara gelen Aile dizisinin başrolü sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışında objektiflere takıldı. Sarı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilen Kurt Efe'yi görenler "Geleceğin Behlül’ü" şeklinde yorumlar yaptı.

MAGAZİN 04.10.2023, 18:12 05.10.2023, 15:56
Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile kameralara yakalandı

Show TV ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluşan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016’da Başak Dizer ile evlenmiş 2022 yılında ise ilk çocuğunu kucağına almıştı. Gözlerden uzak aile yaşantısıyla hayatını sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışında görüntülendi. Minik Kurt Efe, babasına benzetildi.

"Geleceğin Behlül’ü"

2. Sayfa'da çıkan habere göre, kucağına aldığı oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışı görüntülenen Tatlıtuğ, basın mensuplarının soruları yanıtsız bırakarak aracına doğru yöneldi. Babasının kucağında görüntülenen minik Kurt Efe, sarı saçları ile kendine hayran bırakırken Efe'yi gören birçok sosyal medya kullanıcısı da "Aynı babası gibi", "Geleceğin Behlül’ü" şeklinde yorumlar yaptı.

Yorumlar (0)