Kalp ameliyatı olmuştu: Ahmet Mümtaz Taylan’dan sevindiren haber

Geçtiğimiz pazartesi günü usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, koroner by-pass operasyonu geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen usta oyuncunun 3 haftanın ardından setlere dönüş yapacağı ifade edildi.

MAGAZİN 25.01.2023, 10:42 26.01.2023, 08:48
Kalp ameliyatı olmuştu: Ahmet Mümtaz Taylan’dan sevindiren haber

Rol aldığı birden fazla başarılı yapımla Türk tiyatrosuna ismini altın harflerle yazdıran Ahmet Mümtaz Taylan, 23 Ocak Pazartesi tarihinde özel bir hastanede koroner by-pass operasyonu geçirdi. Tedavisinin hastanede sürdüğü ifade edilen usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili sevindiren haber geldi.

3 hafta dinlenecek

Ameliyatı sorunsuz bir şekilde geçen ve yoğun bakımdan çıkan usta oyuncunun tedavisine normal odada devam edileceği ifade edildi. Hafta sonuna kadar hastanede kalacağı belirtilen Ahmet Mümtaz Taylan, daha sonra taburcu edilerek yaşantısına dönecek. 57 yaşında olan ünlü oyuncu, 3 hafta kadar evinde dinlenme yaptıktan sonra setlere geri gelecek.

Dijital platform ve televizyonda yayınlanan birden fazla projede bulunan ve yoğun bir iş temposu içerisinde koşturan Ahmet Mümtaz Taylan, bir süredir de NTV ekranlarında Empati isimli yapımda ünlü isimlere ev misafirliği yapıyor.

Yorumlar (0)