Jonny Deep ve Amber Heard davasında gelişme: Makyaj markası söylenenleri yalanladı

Dünyaca ünlü makyaj markalarından birisi olan Milani, Amber Heard ve Johnny Depp ikilisinin arasında yaşanan davada üretimini yaptığı bir malzemenin ortaya atılmasının sonrasında açıklama gerçekleştirdi. Ünlü marka, tarafından perşembe günü, Amber Heard'ün söylediği iddiaların yalan olduğunu ispatlamak için 15 saniyelik video yayınladı.

MAGAZİN 24.04.2022, 17:54
Jonny Deep ve Amber Heard davasında gelişme: Makyaj markası söylenenleri yalanladı

Dünyaca ünlü makyaj markası olan Milani, Amber Heard ve Johnny Depp ikilisinin davasında üreticisi olduğu bir ürününü Heard’ın kullandığını söylemesi üzerine, gündeme yansıyan marka konuyla ilgili olayın sonrasında açıklama gerçekleştirdi.

İstismar gördüğü iddia edildi

58 yaşında olan Jonny Depp, 35 yaşında olan eski karısı Heard'e 2018 yılında The Washington Post'ta yayımladığı bir eleştiri yazısı sebebiyle iftira davasında bulunmuştu. Yayınlanan eleştiri yazısında Amber Heard’ın istismar gördüğü iddia edilmişti.

The Washington Post’ta yayınlanan makalede Jonny Depp'in ismi bulunmasa da ünlü oyuncunun avukatları bu eleştiri yazısının yanlış anlaşılacak bir durumda Heard'ün evliyken istismara mazur kaldığına vurgu yapıldığı söyleniyor. Jonny Depp bu sebeple 50 milyon dolar tazminat isteminde bulundu.

Makyaj kitini kullandığını söylemişti

Independent'in yaptığı habere göre, ünlü oyuncunun avukatı olan Elaine Bredehoft, konu yapılan davada Amber Heard'ün Johnny Depp'le evliliği süresince yüzünde oluşan bazı morlukları saklayabilmek adına için makyaj markası Milani'nin All In One Correcting ürününü kullanmak durumunda olduğu iddia edildi.

Söylenenlere göre Amber Heard, Jonny Depp'in yaptığı fiziksel şiddeti kapatabilmek adına bu şekilde bir seçenek bulmuştu.

Amber Heard'ün avukatı yaptığı savunmada, Milani markasının adını özel bir şekilde belirtmese de kullandığı bu ürünü mahkeme jürilerine gösterdiği söyleniyor

Marka video yayınladı

Yaşanan durumun yanı sıra Milani'nin şaşırtıcı bir şekilde davada bulunmasının sonrasında ünlü markanın sosyal medya hesabı olan TikTok’ta minik bir video paylaştı. Makyaj gereçleri üretimi yapan firma perşembe günü, Amber Heard'ün söylemlerini cevaplamak adına paylaştığı 15 saniyelik bir videoda iddiaları çürütmeyi hedefledi.

Markanın yaptığı paylaşımda, "Bu durumun yaşanmasını sizler istediniz… Yayınlanan bu kayıtlarla Correcting Kit'in 2017 yılında pazara çıkarıldığını göstersin!" denildiği ifade ediliyor.

Jonny Depp ve Amber Heard'ün mahkemede oldukları bir fotoğraf şeklinde paylaşılan videoda yer alanlar şu şekilde, "Dikkatli olun: Şiddet iddiası 2014-2016 yıllarında gerçekleşiyor. 2016'da yılında bu çift boşanmıştı, bu kitin piyasaya çıkış tarihi ise: Aralık 2017." dedi.

Son olarak makyaj markası tarafından paylaşılan videonun açıklama bölümünde, "Yaşanan davanın doğrularını ortaya çıkarmak adına buradayız" şeklinde not düşüldü.

Amber Heard tarafından konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı. Fakat firma tarafından reklam amaçlı olarak böyle bir hareket yapılmış olabileceğine dair iddialar ortaya atıldı.

Yorumlar (0)