İsrail asıllı şarkıcı Linet’in skandal paylaşımına tepkiler büyüyor: Erol Köse uyardı!

İsrail asıllı Türk vatandaşı olan şarkıcı Linet Mor Menashe, ölen İsraillilerin yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak "Hamas katildir" sözlerini alıntıladı. Bunu üzerine şarkıcının İsrail'in Gazze’deki hastaneye saldırarak yüzlerce Filistinliyi katletmesi ile ilgili tek bir şey dahi söylememesi dikkatlerden kaçmadı. Linet’in İsrail yönetimi yanlısı paylaşımı tepkileri üzerine çekerken ünlü yapımcı Erol Köse ise şarkıcıyı "Bu toplara girme" diyerek sert bir şekilde uyardı.

MAGAZİN 18.10.2023, 15:55 19.10.2023, 18:07
İsrail asıllı şarkıcı Linet’in skandal paylaşımına tepkiler büyüyor: Erol Köse uyardı!

İsrail asıllı Türk vatandaşı şarkıcı Linet, sosyal medya hesabın üzerinden "Hamas katildir" paylaşımı yaptı. Ünlü şarkıcının Hamas’a tepki gösterirken dün akşam Gazze’deki sivillerin bulunduğu hastaneyi bombalayan İsrail güçlerinin kanlı saldırısına ilişkin tepki göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü yapımcı Erol Köse ise şarkıcı Linet'i ‘‘Bu toplara girme’’ diyerek uyardı.

Binlerce kişi öldü

İsrail- Filistin arasında başlayan ve 12. Gününde hala devam eden çatışmalar her geçen gün şiddetini biraz daha artırırken, İsrail güçlerinin, dün akşam Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 sivil Filistinli hayatını kaybetti. Dünya ülkeleri bu kanlı saldırı karşısında hep birden ayaklanırken milyonlarca kişi katil İsrail'e tepki göstermekten geri durmadı.

Linet: Hamas katildir

İsrail asıllı Türk vatandaşı şarkıcı Linet ise söz konusu saldırıların başladığı ilk andan itibaren profilini karartmıştı. Lakin Linet dün Instagram hesabı üzerinden oldukça dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Linet, "Hamas katildir", "Hamas Filistinlilerin kuzeyden geçmesine izin vermiyor" paylaşımlarını alıntıladı. Ölen İsrailli kişilere ait fotoğrafları da yayınlayan Linet, dün akşam düzenlenen ve 500'den fazla sivil vatandaşın öldüğü hastane saldırılarıyla ilgili ise tek bir paylaşım yapmadı.

Erol Köse uyardı

Şarkıcı Linet’in İsrail yönetimi yanlısı paylaşımları çok sayıda kişinin tepkisini çekti. Şarkıcının paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları, Linet'in Türkiye’den gitmesi gerektiğini belirten yorumlar yaptı ve şarkıcıya tepki gösterdi. Ünlü yapımcı Erol Köse de "Bu ülkede eğer servet edindiysen, bak senin adına binlerce linç mesajı geliyor. Bence bu toplara hiç girme dostum" sözleri ile Linet'i sert bir şekilde uyardı.

Yorumlar (0)