İrem Derici sefil popçu demişti: Cem Belevi'den, aldatma iddialarına ilk cevap!

İrem Derici'yi 2’nci kez aldattığı iddia edilen şarkıcı Cem Belevi, aldatma iddialarını yalanladı. 

MAGAZİN 10.05.2022, 11:03 10.05.2022, 17:42
İrem Derici sefil popçu demişti: Cem Belevi'den, aldatma iddialarına ilk cevap!

İrem Derici’yi, Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiasıyla gündem olan Cem Belevi, konuya ilişkin açıklama yaptı.

"Hayırlı dilenmeler"

İkinci defa aldatıldığı öne sürülen İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sinirlerine hakim olamadı ve “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının sana mutluluklar. Hayırlı konser dilenmeler.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

"İlişkimiz sona ermişti"

Yaşananların ardından gündem olan şarkıcı Cem Belevi, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamasında Cem Belevi, "Aslında ilişkimizi zannettiğinizden daha önce noktaladık. Ancak bunu paylaşmak istemedi, kendisi rica etti özel bir nedeni var. Bende kalacak. Karşımda bir kadın ve her şeyden evvel çok değerli bir meslektaşım var.” şeklinde konuştu.

“Aldatma yok”

Aldatma iddialarına açıklık getiren Belevi, “Onu ne öfkelendirdi artık bilmiyorum. Bir şeyler paylaştı fakat kendisini ben çok sevdim. Yürütemedik. Ben hisleriyle hareket eden, aşk şarkıları yazan, adam gibi seven biriyim. Bu cümleleri kesinlikle kabul etmiyorum. Aldatma yok. Benim aşka yönelik bu tarz bir bakış açım yok. Hâlâ onu çok seviyorum. Kendisini aldatmadım." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)