Bir kez daha aldatılan İrem Derici, sosyal medyada ateş püskürdü

Son dönemde ünlü şarkıcı Cem Belevi ile çalkantılı bir aşk hayatı yaşayan İrem Derici, bir kez daha aldatıldı. 

MAGAZİN 09.05.2022, 12:59 10.05.2022, 09:09
Bir kez daha aldatılan İrem Derici, sosyal medyada ateş püskürdü

Daha önce de Cem Belevi tarafından ihanete uğrayan İrem Derici, sonrasında barışma kararı alarak magazin dünyasında gündem olmuştu. Sık sık tartışmalar yaşayan ve ayrılık haberleri ile gündeme gelen çift, bir kez daha ihanet iddiaları ile basında yer buldu. İddiaya göre Cem Belevi, İrem Derici’yi ünlü manken Nergis Nesrullayeva ile uzun süredir aldatıyor. 

“Saltanat dönemi bitti çeyrek popçu”

Cem Belevi’den bu kez kesin olarak ayrıldığı iddia edilen İrem Derici, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile Belevi hakkında ağır ifadeler kullandı. Dün akşam saatlerinde resmi hesabından bir açıklama yapan Derici, “Saltanat dönemi bitti çeyrek popçu. Sefil yaşamının bundan sonraki aşamasında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” ifadelerine yer verdi. 

Sosyal medyada gündem oldu

Derici’nin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Basında da geniş yer bulan açıklamalar hakkında Cem Belevi’den ise henüz bir yanıt gelmedi. Uzun süredir çalkantılı bir ilişki yaşayan İrem Derici’nin uzun bir süredir moralinin bozuk olduğu ve dışarı çıkmadığı iddia edildi. 





Yorumlar (0)