İlker Kaleli’nin, Hazer Şef’ten boşanan Sıla ile beraber olduğu iddia edildi!

2021 Ocak ayında şef Hazer Amani ile yollarını ayırıp boşanan şarkıcı Sıla ve son olarak Burçin Terzioğlu ile ilişkisi sona eren İlker Kaleli ile beraber olduğu iddia edildi. Pandemi dönemini Bodrum’da geçirdiği bilinen Sıla’nın, son olarak ‘The Serpent’ dizisinde rol alan İlker Kaleli ile ilişki yaşadığı belirtiliyor.

MAGAZİN 07.04.2021, 12:49 08.04.2021, 09:38
İlker Kaleli’nin, Hazer Şef’ten boşanan Sıla ile beraber olduğu iddia edildi!

Eski sevgilisi oyuncu Ahmet Kural ile davalık olan ve daha sonra 2020 yılının Ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen şarkıcı Sıla, Amani ile 1 yılın sonunda boşanmıştı. 2021 Ocak ayından bu yana pandemi nedeniyle vaktini Bodrum’dalki evinde geçiren Sıla hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının, son olarak ‘The Serpent’ dizisinde rol alan İlker Kaleli ile görüştüğü iddia edildi.

Aradığı aşkı bulamamıştı

Hatırlanacağı üzere 3 yıl süren ‘Poyraz Karayel’ dizisinde partner oldukları Burçin Terzioğlu ile uzun süre bir ilişki yaşana İlker Kaleli, 2018 yılının sonunda ayrılmıştı. Daha sonra ise İlker Kaleli’nin, ödüllü oyuncu Ece Dizdar ile beraber olduğu iddia edilmişti.

Net bir açıklama gelmedi

Bir süre aşk hayatında umduğunu bulamayan Kaleli’nin, aradığı aşkı Sıla Gençoğlu’nda bulduğu belirtiliyor. 40 yaşındaki Sıla ve 36 yaşındaki İlker Kaleli çiftinin bir aydır beraber olduğu belirtiliyor. Oldukça mutlu oldukları belirtilen Sıla ve İlker Kaleli’den, henüz konu hakkında açıklama gelmedi.

Yorumlar (0)