House M.D. uyarlaması Hekimoğlu dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Hekimoğlu dizisinin konusu ne? Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? Hekimoğlu oyuncuları kimler?

MAGAZİN 09.11.2019, 16:36 09.11.2019, 16:48

Dünyaca ünlü House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olarak planlanan "Hekimoğlu" dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Hastane dizileri furyasında yerini alacak olan Hekimoğlu'nda “Dr. House” olarak tanınan “Gregory House” karakterini Timuçin Esen canlandıracak.

Dizide Timuçin Esen'in yanı sıra Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım gibi sevilen isimler de yer alacak. Peki Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? Hekimoğlu dizisinin konusu ne? İşte Hekimoğlu dizisinden ilk fragman.

Yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ve sadık bir hayran kitlesi yaratarak reyting rekorları kıran House M.D. dizisinin Türkiye versiyonunun çekimleri başladı.

"Hekimoğlu" adıyla Türkiye'ye uyarlanacak olan dizi, yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Hekimoğlu dizisinin oyuncuları kimler?

Timuçin Esen'in ikonikleşen karakter Gregory House'ı canlandıracağı dizide Esen'in yanı sıra; Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Hekimoğlu dizisinin konusu ne?

Tıbbi tanı biriminin başkanı olan Hekimoğlu'nun ekibinde birçok doktor bulunmaktadır. Başarılı bir doktor olmasına rağmen Hekimoğlu, hastanenin kurallarına ve yasalara çok uymaz. Umursamaz tavırları nedeniyle sürekli başına iş açar. Bu sebeple çalıştığı yerlerde fazla tutunamaz.

Karizmatik bir doktor olan Hekimoğlu büyük bir risk aldığı için çalıştığı hastaneden kovulur. Diğer hastaneler ise Hekimoğlu'nu işe almak istemez. Zeki ve asosyal bir adam olan Hekimoğlu çoğunlukla huysuz ve duygusuz görünse de son derece ukaladır.

Bencilliğiyle övünen Hekimoğlu bir ağrı kesici bağımlısıdır. Aynı zamanda işinin ehli bir doktordur. Tanı koyma konusunda usta, adeta bir dehadır. Sağ bacağındaki aksaklık sebebiyle kullandığı koltuk değnekleri ona karizmatik bir hava katmaktadır.

Zekasıyla çözülmedik vaka bırakmayan Hekimoğlu, bir yandan hastaları iyileştirirken, diğer yandan ekibindeki uzman doktorların psikolojileriyle de oynamaktan çekinmez. Ekibindeki doktorların özel hayatına karışacak kadar da küstah biri olsa da kendi gönül ilişkilerinde çuvallamaktan öteye geçemez.

Yorumlar (0)