Hande Yener yeni mesleğini açıkladı

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener, dün akşam Etiler’de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Sağlık sorunları yaşayan Yener basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 08.05.2022, 10:28 09.05.2022, 09:26
Hande Yener yeni mesleğini açıkladı

Belirli bir zamandır sağlık problemleri yaşadığı bilinen Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Geride kalan aylarda Yener’in kedisinin çayı devirmesi üzerine bacağına sıcak su dökülmüştü. Hızlı bir şekilde acile giden ünlü şarkıcı bacağında ki derinin soyulduğunu belirterek tedaviye devam ettiğini açıklamıştı.

"Nazara gelmeyeceğim"

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz haftalarda bacağında meydana gelen yanık durumuyla ilgili olarak, " Yaşadığım olaydan sonra bacağımda hala izi duruyor, tabi ki tedavilere devam ediyorum. Kendime yeni birkaç teknik katıyorum. Öğrenmeye açığım şu anda. Artık kozmo enerji uzmanı oldum. Enerjimi hiç kimsenin düşürmesine izin vermeyeceğim ve tekrar nazara gelmeyeceğim." dedi.

"Şaşkına döneceksiniz"

Gerçekleştireceği Amerika gezisi adına hazırlıklarını yaptığını belirten ünlü şarkıcı, "Bütün ekip Amerika'ya yolculuk yapacak ama daha öncesinde çıkaracağım şarkıma bir klip çekmem gerekiyor." diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Yener klibi ile ilgili açıklamasında, "Göreceğiniz Hande farklı bir Hande olacak, benden demesi. Duyduğunuzda ve gördüğünüzde şaşkına döneceksiniz. Düşünün o kadar iddialı bir şekilde geliyorum. Ben yeniliklere açık bir insanım ve yeniliği önem veririm." şeklinde sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)