İzmir’de korku dolu anlar! Evde otururken odalarına kaya düştü

İzmir Konak’ta yer alan bir apartmana gece vakti dev bir kaya parçası düştü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, bir oda kullanılamaz hale geldi. 

GÜNDEM 08.05.2022, 10:30 09.05.2022, 09:26
İzmir’de korku dolu anlar! Evde otururken odalarına kaya düştü

Olay, Turgut Reis Mahallesi’nde saat 03.00 sularında yaşandı. Evlerinde oturmakta olan daire sakinleri bir anda büyük bir gürültü ile yerlerinden fırladı. Kayalık bir alanın altında bulunan apartmanda önce ne olduğu anlaşılmazken, durum sonradan fark edildi. 

Vatandaşlar, gece boyunca evlerine girmekte tereddüt etti

Büyük bir kaya parçasının apartmana düştüğünü gören vatandaşlar, hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Düşen kaya parçasının bir evin odasını da kullanılamaz hale getirdiği görüldü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri gelerek incelemelerde bulundu. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, bir kaya parçasının daha düşme korkusu ile gece boyu evlerine girmekte tereddüt etti.  

“Herhangi bir can kaybının olmaması gerçekten büyük bir şans”

Olay anını anlatan apartman sakini Atalay Kaplayan, “İlk başta zaten ne olduğunu anlayamadık. Oturuyorduk, büyük bir gürültü ile yerimizden fırladık. Odaya bir girdik ki kaya parçası önümüzde. Büyük bir korku oldu tabi, herkes sokağa çıktı. Ben de aslında bu apartmanda yeni sayılırım. Yaklaşık 6 ay önce buraya geldim. Allah’tan kayanın düştüğü odada kimse bulunmuyordu. Yalnızca kedilerin yuvası olarak değerlendiriyorduk. Çok şükür, o dakikalarda kediler de odada değildi. Herhangi bir can kaybının olmaması gerçekten büyük bir şans. Buna da şükür diyoruz. Umarız bir daha böyle bir olay ile karşı karşıya kalmayız. Gerçekten korkutucu bir geceydi” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)