Gupse Özay ve Barış Arduç'tan müjdeli haber! Bebeğin cinsiyetini açıkladılar

Hamilelik haberiyle hayranlarını sevindiren Gupse Özay annelik yolunda 6 ayı geride bıraktı. Takipçileri tarafından bebeğin cinsiyeti merak edilirken ünlü çift konu hakkında açıklama yaptı.

MAGAZİN 24.05.2022, 17:57 25.05.2022, 14:55
Gupse Özay ve Barış Arduç'tan müjdeli haber! Bebeğin cinsiyetini açıkladılar

Komedi alanında isim yapmış olan Gupse Özay ve ünlü oyuncu Barış Arduç, 2014 yılında beraber başrollerini paylaştıkları 'Deliha' filminde aşk yaşamaya başlamıştı. Gözlerden uzak bir şekilde aşklarını yaşayan çift evlilik kararı almıştı. Daha sonrasında ise 6 sene süren ilişkilerini evlilikle taçlandıran ikili, Temmuz 2020’de Alaçatı’da dünya evine girmişti.

Evlilikleri güzel giden çiftten takipçilerini sevindiren yeni bir haber geldi. Gupse Özay'ın hamile olduğu ve 6. ayın içerisinde bulunduğu öğrenildi.

Hamileliği ve cinsiyeti yakın zamanda duyurdular

Bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çiftin, kız çocuklarının olacağı öğrenildi.

Barış Arduç, daha öncesinde muhabirler tarafından sorulan "bebek gelecek mi?" sorularına, " Biliyorsunuz herkesin içerisinde bir çocuk sevdası ve özlemi bulunur. Gupse ve bende bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Ancak her şeyde olduğu gibi bunda da belirli bir zaman var. Şimdilik işlerimizi bir bitirelim, sonrasında tabi ki çocuk isteğimiz bulunuyor. Önce işlerimizin hepsini bir bitirelim. Sonuçta neden olmasın ki? Çocuğumuzu Türkiye'de dünyaya getiririz" diyerek bebek istediğini açıkça dile getirmişti.

Yorumlar (0)