Grammy ödüllü Türk müzisyenden şarkı atölyesi

Müzisyen Alper Tuzcu, İstanbul’da şarkı yazma atölyesi düzenliyor. Tuzcu, aynı zamanda Grammy ödülü jürisinde yer alan en genç müzisyen!

MAGAZİN 30.09.2019, 14:37 30.09.2019, 21:22
Grammy ödüllü Türk müzisyenden şarkı atölyesi

Grammy ödülü jürisinde bulunan en genç müzisyenlerden Alper Tuzcu, 1 Ekim Salı günü (yarın) Açık Diyalog İstanbul’da şarkı yazma atölyesi düzenleyecek. 

Dünyanın en iyi müzik okullarından biri olduğu söylenen "Berklee College of Music" mezunu Alper Tuzcu, bir şarkının oluşum sürecinin ve söz yazımının nasıl olduğunu anlatacak. Etkinlik 19.00 -20.00 saatleri arasında yapılacak.

Grammy ödüllü en genç Türk müzisyen!

Amerika’da yaşayan bir besteci, prodüktör ve gitarist olan Alper Tuzcu,  "Berklee College of Music" mezunu! Tuzcu’nun Palma Records tarafından 2018’de yayınlanan ikinci albümü "Aurora" ve 2016’da yayınlanan ilk albümü "Between 12 Waters" ile Grammy jürisine seçilen en genç Türk müzisyen oldu.

Tuzcu’nun daha önce Umbria Caz Festivali (İtalya), YouBloom Festival (Los Angeles), Sofar DC, Sofar Boston, Bossa (Washington DC), Shapeshifter Lab (Brooklyn), Kallasch & Moabiter (Berlin), Gran Bodega Salto (Barcelona) ve Goethe Institut (Boston) gibi yerlerde sahne aldı.

Eğitimci olarak Yamaha Music School ve Harvard Üniversitesi’nde müzik prodüksiyon dersleri vermeyi sürdüren Tuzcu, dünyanın değişik yerlerinde şarkı yazımı ve müzik prodüksiyon atölyeleri gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)