Göksenin Köksal’dan oğluna, sosyal mesafeli doğum günü kutlaması!

Galatasaray’ın basketbol takımının kaptanı olan Göksenin Köksal, oğlu Ömer Ayaz’ın doğum günün yaklaşması nedeniyle kutlama tertip etti. Salgın nedeniyle sosyal mesafeye dikkat eden Köksal, özel güne katılanlar için de koronavirüs testi yaptırmasını istedi.

MAGAZİN 26.03.2021, 13:02 28.03.2021, 09:09
Göksenin Köksal’dan oğluna, sosyal mesafeli doğum günü kutlaması!

Başarılı performansıyla Galatasaray basketbol takımın önemi isimlerinden ve takımın kaptanı olan Göksenin Köksal, oğlunun ilk yaşını doldurmasını unutmadı. Oğlu Ömer Ayaz’ın ilk doğum gününü kutlamak için, Yeşilköy’de bir restoranda organizasyon planladı.


 

Doğum gününe katılmak isteyenlere test şartı koydu

Pandemi koşullarının gözetildiği bir düzende ve sosyal mesafenin korunduğu bir organizasyonla oğlunun doğum gününü kutlayan Köksal, oğlunun doğum gününü dostlarıyla beraber kutladı. Doğum gününe gelmek isteyen dostlarına koronavirüs testi şartı koyan Köksal, kutlamayı mutlu bir şekilde gerçekleştirdi. Göksenin Köksal ve eşi Simay Karaman’nın ailesinden bireyler ve yakın arkadaşlarının katıldığı doğum günü kutlamasının hemen ardından, çekirdek aile de mutlu pozlar verdi.


 

Salgına karşı önlem alıyor

2018 yılında Simay Karaman ile evlenen Göksenin Köksal, 2020 yılında da oğulları Ömer Ayaz’ı eşiyle beraber kucaklarına almışlardı. Pandemi nedeniyle eşini de doğum sırasında hastane kapısında bekleyen Köksal, önlemler alarak salgına karşı dikkat eden isimlerden birisi oldu. Doğum günü kutlaması için de önlemlere dikkat eden Köksal, kalpleri kazandı.

Yorumlar (0)