Enes Batur'un evliliği sahte mi?

Ünlü Youtuber Enes Batur, dün sosyal medya hesabından paylaştığı düğün fotoğrafları ile takipçilerini şaşırttı. Ancak Batur’un yaptığı paylaşımlardan birinde dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. İşte o detay…

MAGAZİN 24.05.2019, 10:47 11.07.2019, 15:58
Enes Batur'un evliliği sahte mi?

Ünlü Youtuber Enes Batur, Instagram hesabından düğün davetiyesini paylaşarak sevgilisi Tulu Bacı ile 22 Mayıs’ta evleneceğini duyurmuştu. Batur’un düğününden kareler sosyal medyada sürekli olarak paylaşılsa da takipçileri bu evliliğe inanmakta zorluk çekti.

İşte paylaşılan o fotoğraflar:

Henüz 21 yaşında olan ve Youtube’da 10 milyon takipçiye sahip olan Batur’un yakında vizyona girecek ‘Gerçek Kahraman’ filmi için reklam yaptığı iddia edildi. Bazı takipçileri de düğün organizasyonunun bu filmden bir sahne için gerçekleştiğini söyledi.

Enes Batur, dün yaptığı paylaşıma şu notu düştü: “ 21 yaşında yolun başındayım. Hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim. Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı… Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerler için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiçbir şey için erken, hiçbir şey için geç değildir…

Bu paylaşımda takipçilerinin dikkatinden kaçmayan bir detay vardı. Enes Batur fotoğraflarında Damla Aslanalp’i de etiketlemişti. Aslanalp, ‘Gerçek Kahraman’ isimli filmde Batur’un rol arkadaşı. Bu paylaşım, ünlü Youtuber’ın takipçilerinin ‘reklam’ ve ‘sahte evlilik’ iddialarını doğrular nitelikte oldu.

Damla Aslanalp’in Instagram hesabında paylaştığı hikayede saçlarını sarıya boyatmış olması da dikkatlerden kaçmayan başka bir detay oldu.

Yorumlar (0)