Edis'e 1 milyon TL'lik haciz şoku!

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi dava açtı! Bon Prodüksiyon Yapım şarkıcı Edis ve babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

MAGAZİN 18.10.2019, 14:13 18.10.2019, 14:39
Edis'e 1 milyon TL'lik haciz şoku!

Bon Prodüksiyon Yapım isimli menajerlik şirketi,  Edis'i zirveye taşımak için borç verdiklerini iddia ederek, 3 milyon 400 bin liralık alacakları için üç ayrı dava açtı. Edis ve babası Ayhan Görgülü hakkında dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunan şirketin talebi doğrultusunda, mahkeme Edis  hakkında 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz hükmü verdi.

"Beni Bilen Biliyor"

Edis, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bon Prodüksiyon Yapım’ın sahibi Bilal Oğuz’un açtığı davayla ilgili yöneltilen soruları “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil” diyerek cevapsız bıraktı.

Kendisini keşfeden Soner Sarıkabadayı'nın da Edis'i vefasızlıkla suçladığı ve Sarıkabadayı'yla davalık olduğu hatırlatılınca şunları söyledi :

“Ben aptal biri değilim. Başarılı olan her insanın ticari hayatında böyle kavgalar, tartışmalar olur. İlk değil, son da olmayacak. Ben işimi yaptığım sürece bana hiçbir şey olmaz. 25 senedir bu iş için köpek gibi çalışıyorum. Bir dava ile insanların bu işe ne kadar yatırım yaptığını anlayamazsınız. Beni vefasızlıkla asla suçlayamazlar. Beni bilen biliyor. Yargı süreçleri bittiği zaman, yaşananları sevenlerime belki anlatırım.”

Yorumlar (0)