Ebru Gündeş'in acı günü! Annesini kaybetti!

Şarkıcı Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin'in koronavirüs nedeniyle 73 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu. Bilgin'in cenazesi, yarın kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MAGAZİN 24.07.2022, 16:32 25.07.2022, 17:22 Hakan Öksüz
Ebru Gündeş'in acı günü! Annesini kaybetti!

Son zamanlarda artışa geçen koronavirüs vakalarına karşı uyarılarda bulunan uzmanlar, tehlikenin tamamen sona ermediğini belirtiyor. Riskli grupta bulunan kişiler ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların hatırlatma dozlarını yaptırması gerektiğini bildiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerdeki yükün artmaya başladığını kaydetti.

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Koronavirüs kaynaklı ölüm sayısı her ne kadar düşse de henüz sıfırlanmış değil. Şarkıcı Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin, koronavirüse yenik düşenlerden biri oldu. 73 yaşındaki Müjgan Bilgin'in cenaze namazının yarın (pazartesi) günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınacağı kaydedildi. Müjgan Bilgin'in, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Şeker ve tansiyon hastalığı ile mücadele ediyordu

Edinilen bilgilere göre koronavirüse bağlı sebepler yüzünden hayatını kaybeden 73 yaşındaki Müjgan Bilgin, şeker ve tansiyon hastalığı ile mücadele ediyordu. Bir süre boyunca hastanede tedavi gören Bilgin'in, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığı bildirildi. 

Uzmanlar uyarıyor: Riskli gruplar aşılansın!

Koronavirüs salgınının tamamen sona ermediğini belirten uzmanlar, riskli grupların aşılanması gerektiğini belirtiyor. Maske kullanımı ve sosyal mesafenin önemine vurgu yapan sağlık uzmanları, "Vatandaşlar kendi tedbirlerini almalı. Koronavirüs vakaları artıyor. Mevsimsel bir hastalığa dönüştü." uyarısında bulunuyor.

Yorumlar (0)