"Dünya etrafımızda dönüyor sandık, bu da bize tokat oldu"

"Çarkıfelek" programının sunucusu Onur Büyüktopçu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinin herkese bir uyarı niteliğinde olduğunu belirterek, "Toplum olarak o kadar merhametsiz olduk ki dünya bizim etrafımızda dönüyor zannettik. Bu da bize tokat oldu." dedi. 

MAGAZİN 27.05.2020, 10:21
"Dünya etrafımızda dönüyor sandık, bu da bize tokat oldu"

Kanal D'de yayınlanan "Çarkıfelek" programının sunucusu Onur Büyüktopçu, Saba Tümer’in canlı yayınına konuk olarak katıldı.

Ünlü sunucu, "Çarkıfelek" programının sunuculuğunun çocukluk hayali olduğunu belirterek, "Benim hayalimdi bu. Hiç abartı değil, 1992 yılı Tarık Tarcan sunuyordu, anneannem beni Tarık Tarcan diye severdi. Kendimi o yıllarda 'Çarkıfelek' sunarken hayal ettim." ifadelerini kullandı. 

"Yüzüne gülüp arkadan çok konuşan insan var"

Büyüktopçu, dost bildiği kişilerin arkasından iş çevirdiğini kaydederek, "Ekranda olduğun kadar varsın ama arkadaş dediğim dost bildiğin, yüzüne gülüp arkadan çok konuşan insan var. Bir şekilde kulağıma geldi, kim olduklarını biliyorum. Bu her sektörde var aslında. Başarılı bir şey, tutan iş yapıyorsan, para kazanmaya başlıyorsan bu insanlar türüyor." diye konuştu. 

"Toplum olarak o kadar merhametsiz olduk ki..."

Herkesin merhametsiz olmaya başladığını söyleyen başarılı sunucu, "Bu salgın zamanında dedim 'Hepimiz insanız, hepimizin karanlık yerleri var, benim de kıskançlıklarım var ama kimseye aleni zarar vermedim, laf taşımadım. Allah’ım herkese vicdan versin' derim hep. Toplum olarak o kadar merhametsiz olduk ki dünya bizim etrafımızda dönüyor zannettik. Bu da bize tokat oldu. Uzaydan bakınca karınca kadar değerimiz yok. Ufacığız yani, karıncalar daha değerli, içimizdeki haset, öfke, yarış..." dedi.

Yorumlar (0)