Cem Yılmaz’ın tiye aldığı Demet Akalın’dan, jet ‘zeki çocuk’ cevabı geldi!

Demet Akalın’ın kızı Hira’nın bir fenomene yanlışlıkla gönderdiği 7 bin liranın yankıları devam ediyor. Komedyen Cem Yılmaz, yeniden başladığı sahne gösterisinde bu durumu tiye almış ve oğlu Kemal’den durumu örnek göstererek ‘zeki çocuk’ tartışmasını çıkarmıştı. Konu hakkında hızla cevap veren Demet Akalın, Allahın tüm çocuklara anne ve baba parasını güzel yemeyi nasip etmesini diledi.

MAGAZİN 11.04.2021, 10:58 12.04.2021, 11:22
Cem Yılmaz’ın tiye aldığı Demet Akalın’dan, jet ‘zeki çocuk’ cevabı geldi!

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Demet Akalın’ın bir sosyal medya platformuna isyan ettiği, gündemi kaplamıştı. Kızı Hira’nın bir fenomene yanlışlıkla 7 bin lira kaptırması gündem olmuş ve Akalın, fenomenleri suçlayarak söz konusu platformun kapatılmasını talep etmişti. Platform fenomenlerini sahtekarlık ve soygunculukla suçlayan Akalın, aileleri bu konuda uyarmıştı. Geçtiğimiz günlerde bu konuyu, pandemi sürecinde gösterilerine ara veren ve yeniden başlayan Cem Yılmaz gündemine aldı.



Demet Akalın’dan jet hızıyla cevap geldi
Gösterisinde konu hakkında espri yapan Yılmaz, oğlu Kemal’ın de birkaç sene önce 6 bin TL kaptırdığını itiraf etti. Oğlunun en azından biraz daha zeki olduğunu belirten Yılmaz, Hira’dan daha az kaybettirdiğini esprili bir dille anlattı. Ancak bu konu hakkında Demet Akalın, jet hızıyla Cem Yılmaz’a cevap verdi.



Yılmaz’ın konuyu esprili bir dille ele alışını ciddiye alan ve kızan Akalın, tepkisini sözlerine yansıttı. Parayı fenomenlerden geri aldığını belirten Akalın, aldığı parayı da Doğudaki çocuklar için oyuncak alıp göndererek harcadığını belirtti. Cem Yılmaz’ı merhametsizlikle suçlayan Akalın, Yılmaz’dan daha zengin olmadığını da sözlerine ekledi. Cem Yılmaz’ın açıklamasından Kemal’in bilerek aldığını belirten Akalın, Hira’nın gül gönderdiğini ve arada farkın olduğunu açıklamada belirtti. Akalın cevabını, Allahın tüm çocuklara anne ve baba parasını güzel yemeyi nasip etmesini dileyerek sonlandırdı.

Yorumlar (0)