Cem Yılmaz'ın Ozan Güven yorumuna Nilperi Şahinkaya'dan ilginç tepki

29 Eylül'de Netflix platformunda yayınlanacak Cem Yılmaz'ın Do Not Disturb filminin tanıtımı yapıldı. Cem Yılmaz, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle projelerde yer almayan arkadaşı Ozan Güven hakkındaki soruyu yanıtladı. Nilperi Şahinkaya'nın konuşma sırasındaki ifadesi dikkat çekiciydi.

MAGAZİN 27.09.2023, 16:27 Hakan Öksüz
Cem Yılmaz'ın Ozan Güven yorumuna Nilperi Şahinkaya'dan ilginç tepki

Komedyen Cem Yılmaz'ın yeni filmi Do Not Disturb (Rahatsız Etmeyin), 29 Eylül'de Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Karaomik Filmler serisinin yeni filminde Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Ahsen Eroğlu ve Bülent Şakrak gibi isimler rol aldı.

Ozan Güven bu kez kadroda yok

Merakla beklenen filmin tanıtımı dün akşam yapıldı. Filmin kadrosunda Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı oyuncu Ozan Güven'in yer almaması dikkat çekti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, Ozan Güven'in durumu hakkında konuştu. 

Nilperi Şahinkaya dudak büzdü

Eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven'in, bu süreçte projelerde yer almadığı biliniyor. Cem Yılmaz'ın Ozan Güven'den bahsettiği sıralarda Nilperi Şahinkaya'nın şekilde şekle girmesi dikkatlerden kaçmadı.

"Ozan'ın bununla ilgili bir prensibi var ve onu uyguluyor"

Konunun çok ciddi olduğunu ve Ozan Güven'in ne zaman aralarına katılacağını kendisinin de merak ettiğini belirten komedyen Cem Yılmaz, "Arkadaşımızı özlemle bekliyoruz, 3 senedir yok. Ozan'ın bununla ilgili bir prensibi var ve onu uyguluyor. Mahkeme kararının çıkmasını bekliyor. Tutumu bence çok edeplice." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)