Cedi Osman'ın, Ebru Şahin’in fotoğrafına yaptığı yorum sosyal medyayı salladı!

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinin aşkı dolu dizgin sürerken Cedi Osman'ın, kız arkadaşı Ebru Şahin'in Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafa yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

MAGAZİN 08.11.2021, 10:39 08.11.2021, 15:30
Cedi Osman'ın, Ebru Şahin’in fotoğrafına yaptığı yorum sosyal medyayı salladı!

Evlilik hazırlığında olan son yılların popüler çifti Ebru Şahin ve ünlü basketbolcu Cedi Osman’ın ilişkileri dolu dizgin devam ediyor. 

“Çok özlem”

Yıldız basketbolcu Cedi Osman ile ünlü oyuncu Ebru Şahin’in aşkı tam gaz sürüyor. Sosyal medya platformu Instagram üzerinden ‘Hatıralar’ notuyla bir fotoğraf paylaşan Ebru Şahin’in bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Paylaşıma yorum yapanlardan biri de Ebru Şahin’in sevgilisi Cedi Osman olurken, Cedi Osman’ın yaptığı yorum ve çiftin yazışmaları sosyal medyada gündem oldu.

Cedi Osman, kız arkadaşının yaptığı paylaşıma “İşte buna (Nazar duası) bence. Çok özlem” yorumunu yaptı. Erkek arkadaşı Cedi Osman’ın yorumunu yanıtsız bırakmayan Ebru Şahin, Cedi Osman’ı etiketleyerek yoruma“Burası kasıyor, özel gel” cevabını verdi. İkilinin bu yazışması gündem oldu.

Sürpriz evlilik teklifi

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Ebru Şahin’e sürpriz yapan ve özel jet kiralayan Cedi Osman, sevgilisiyle beraber Kapadokya'ya gitmiş ve burada güzel oyuncuya evlilik teklifi etmişti.

Yorumlar (0)