Bursa’da konser veren Ece Seçkin’e şok! “Berbat bir akımmış”

Dün akşam saatlerinde Bursa’da konser veren şarkıcı Ece Seçkin, sahnede şarkı söylediği sırada telefonlu saldırıya uğradı.

MAGAZİN 31.07.2022, 15:22 31.07.2022, 15:25
Bursa’da konser veren Ece Seçkin’e şok! “Berbat bir akımmış”

Bursa’ya konser için giden Ece Seçkin, sahnede akıllara durgunluk verecek bir olay ile karşı karşıya kaldı. Konserde şarkı söylediği esnada Seçkin, boynuna gelen cep telefonuyla ne yapacağını bilemedi.

Tepki gösterdi

Sinirli bir şekilde konseri durduran Seçkin, "Şu anda ne oluyor? Yaptığınıza değer mi? Şu anda bir sürü kişi burada eğleniyor. Sahneye cep telefon atıp kulağıma zarar vermenize değer miydi?” dedi.

“Akım diye, yapıyorlar, kim çıkardıysa berbat fikirmiş”

Telefonun morarttığı boynunu sosyal medya hesabından paylaşan Ece Seçkin, "Ben bir kişini bu kadar çok eğlendiğini düşünmemiştim. Sahneye telefonunu atan arkadaşım sana sesleniyorum; değer miydi? Sahneye atılan telefon akımını kim icat etti bilmiyorum, ancak berbat bir düşünceymiş. Konserde zaten bir sürü zabıta, polis ve kişisel tedbirlerimizle korunuyoruz. Ancak hiç kimse sizlerin 10 metreden bir şiddetle fırlattığı telefonlarınızdan daha hızlı değildir. Bu akşam eğer bir anki refleksle sağ kolumla kendimi korumasaydım, gözüm çıkabilirdi" dedi.

Yorumlar (0)