Boşanmanın detayları ortaya çıktı

Geçen yıl mayıs ayında dünyaevine giren Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanıyor. Boşanma davasını Yaşar İpek’in açtığı ortaya çıktı. İşte herkesi şaşkınlığa uğratan boşanmanın detayları...

MAGAZİN 30.08.2019, 10:19 30.08.2019, 11:02
Boşanmanın detayları ortaya çıktı

Seren Serengil ve Yaşar İpek, Mayıs 2018'de dünyaevine girmişti. Uzun zamandır anne olma özlemiyle gündeme gelen Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu öğrenmiş ve mutlu haberi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. 

Üzerinden çok geçmeden eşi Yaşar İpek'e uzaklaştırma kararı aldırtan Serengil, bu kararını bebeğinin sağlığı için aldığını belirtmişti. Serengil, "Bayramdan önce boşanma davasını açtım. Yaşar şu an annesinin evinde kalıyor." demişti.

"Özel hayatımı üçüncü şahıslarla paylaştı"

Boşanma davasını Yaşar İpek’in açtığı ortaya çıktı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran İpek, dilekçesinde Serengil'in ailesini istemediğini, bu yüzden tartışma yaşadıklarını anlattı.

Dilekçede, "Seren Serengil, Yaşar İpek’in annesi ile kardeşine hakarette bulunmuş ve kamuoyu önünde bunu paylaşmıştır. Davalının özel hayatını üçüncü şahıslarla paylaşması İpek yönünden yıpratıcı hâl almıştır." ifadelerine yer verildi.

Yaşar İpek, Seren Serengil’den nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı.

Yorumlar (0)