Berkay, şort ve terlikle sabah alışverişinde: Bu saatte beni nereden buldunuz?

Ünlü şarkıcı Berkay, sabah saatlerinde Etiler'de bir AVM çıkışında görüntülendi. Sabahın erken saatleri olmasından dolayı gazetecileri karşısında görmekten dolayı şaşıran Berkay, "Bu saatte beni nereden buldunuz? Alkışlıyorum sizi iş azminizden ötürü." dedi.

MAGAZİN 02.12.2020, 11:03
Berkay, şort ve terlikle sabah alışverişinde: Bu saatte beni nereden buldunuz?

Ünlü şarkıcı Berkay, sabah saatlerinde Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Şahin, geçtiğimiz hafta katıldığı bir TV programında sözünü ettiği, "Tam bir pizza dahi yiyemediğim günlerim oldu." sözlerini netliğe kavuşturdu.

Şarkıcı Berkay, Etiler'de bir AVM açılır açılmaz soluğu oyuncakçıda aldı. Alışveriş sonrası çıkışta muhabirleri görünce ünlü şarkıcı şaşırdı.

'Sabahın köründe beni nereden buldunuz?'

Şarkıcının sabah giyim tarzı dikkatleri üzerine çekti. AVM çıkışında Berkay'ın altında bir şort ve terlik olduğu görüldü. Basın mensuplarına ünlü şarkıcı, "Sabahın körü. Beni nereden buldunuz? Gerçekten sizi bu iş azminizden dolayı alkışlıyorum." şeklinde konuştu.

Katılmış olduğu bir TV programında, "Tam pizza dahi yiyemediğim zamanlar olmuştu" sözleri çok konuşulan Berkay o cümlelerini de açıklığa kavuşturdu.

Şahin, konuşa ilişkin, "Bahsettiğim öğrencilik zamanlarında bütün öğrenciler gibi ben de çeşitli zorluklar yaşadım. Fakat her insanın yaşadığı türden şeylerdi. Abartılacak bir konu yok." dedi.

2016 senesinde manken Özlem Ada Şahin ile dünya evine giren Berkay, katıldığı bir radyo programına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Şimdiye dek kendisine ve eşine yapmış olduğu lüks harcamalarla adından söz ettiren Berkay, hakkında maddi olarak çıkan bu haberlerden utandığını kaydetmişti.

'Yıllar önceki hayalim bir Vosvos satın almaktı'

38 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Seneler önceki hayalim bir Vosvos alarak taksitle borcunu ödemekti. Üniversitede üç arkadaştık ve evin bin TL'lik kirasını dahi veremezdik." demişti.

'Elde ettiğim her şeyin kıymetini iyi bir şekilde biliyorum"

Berkay, "Asla bütün bir pizza yiyemezdik, hep dilim alırdık. Param yetmediğinden dolayı taksiye de binemezdim. Şimdi bu yüzden aldığım arabalarla gündeme geldiğimde oldukça rahtsız oluyorum. Şu anda elde ettiğim her şeyin kıymetini de çok iyi biliyorum." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)